Alien Orogoniet Azeztuliet Skull – HEEFT JAREN MEEGEWERKT TIJDENS LEMURIA HATHOR HEALINGEN

166.00

Afmeting: 6×5.5×7 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 6 (=3e oog) en 7e (kruinchakra)

Deze skull van OROGONIET is gevuld met Azeztuliet en hoogwaardige ertsmineralen. Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep van engelen waarvan gezegd wordt dat zij dit kristal hebben geprogrammeerd om de mensheid te helpen zich spiritueel verder te ontwikkelen.

Azeztuliet is een zeldzame vorm van bergkristal met een ongewoon en onregelmatig groeipatroon.

Azeztuliet bevordert spirituele ontwikkeling. De steen vergroot het bewustzijn, bevordert meditatie en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam. Het kristal zal oude Kosmische patronen doorbreken en emotioneel zeer reinigend werken. Deze Alien gevuld met Azeztuliet werkt hierdoor bijzonder transformerend en is enkel aan te raden voor mensen die al een zekere mate van Spirituele ontwikkeling achter de rug hebben, maar zal hen grote stappen vooruit helpen bij het ontwikkelen van hun Gaves! Ze heeft een vrolijk en plezierig karakter en zal een grote hulp zijn voor hen die zelf flink meerwerken. Dus is niet bedoeld voor hen die een afwachtende houding aannemen. Je Gave ontwikkelen betekent er wel helemaal voor gaan samen, wat de kundalini doorstroming werkelijk zal doen toenemen!

Deze Skull is net zo als mijn andere skulls, volledig geopend en geactiveerd, omdat ze jarenlang onder mijn behandeltafel heeft gestaan en meegewerkt heeft aan het openen van vele LeMUria Portalen op Moeder Aarde. Nergens anders zal je zo’n krachtige Orogoniet schedel kunnen kopen. Ze is in mijn Sterrenpoort klaar om nu elders op Moeder Aarde haar beschermende energie hulp & krachtveld neer te gaan zetten.

WEET dat ze voor altijd onderhouden en ingestraald zal blijven worden vanuit de LeMUria MoederBron!

Deze levendige Orogoniet Alien skull is een samen persing van brons, koper, en andere metaliet deeltjes afkomstig uit de V.S. waar ze in een bad is gelegd van hars en rijkelijk gevuld werd met heldere ruwe Azeztuliet, waardoor ze extra krachtig bescherming kan bieden tegen ongewenste straling uit haar omgeving, ook om de woning heen en tevens zal bijdragen aan jouw spirituele ontwakingsproces.

Zet haar ergens in jouw woon- of werkruimte en ze zal de energie in je hele woning continue in beweging houden door haar circulaire werking. Vergeet niet om haar regelmatig aandacht te geven en soms af te borstelen want haar ruwe buitenkant kan stofjes vasthouden. Ze zal met haar enorme invloed jouw lichtveld uitmuntend beschermen en lozen wat er niet in thuis hoort, want ze omvat een reusachtig LeMUria Bewustzijn, ver voorbij de horizon op Moeder Aarde.

1 op voorraad

Beschrijving

Nikola Tesla heeft de werking van Orogonite ontdekt. Amerikaans Orogonite bestaat uit gestolde hars met daarin allerhande stukjes kristal, mineralen en metalen. Deze zetten allen een totaal eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar inwerken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af. Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze in V.S. gemaakte Orogonite Skulls. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen. Afhankelijk van de soort Mineralen en Metalen wordt haar invloed verveelvoudigd.

Al mijn skulls staan afgestemd op LeMUria. Ik ben als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer, ook Hoeder van een Orogoniet Krachtveld. Met name om beter bestand te zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4G en 5G WIFI netwerk. Al mijn skulls en kristallen verlaten  geopend, geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest naar hun toekomstige Hoeder.
Een Orogonite Drakinnen schedel:

Beschermt tegen ziekmakende en andere ernstige gevolgen van:
Straling van 4G & 5G + WIFI-netwerk
Geopatische aardstraling
Negatieve kwaadwillende entiteiten
Helpt bij:
Verzwakt afweersysteem
Rusteloosheid en Slapeloosheid,
Concentratieproblemen
Bloeddruk problemen
Hoofdpijn & duizeligheid
Allergieën.
Ter stimulering van:
De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer
De afweer tegen ongedierte
De plantengroei in huis
De sfeer in huis

www.sterrenpoort.com

www.aardehealing.com

www.moedermaria.nl

Extra informatie

Gewicht 277 g
Afmetingen 6 × 5.5 × 7 cm

Andere suggesties…