Aanbieding!

Amazoniet Skull 3 – Groene Tara LeMUria verbinding

288.00 244.00

Afmeting: 10×7.5×6.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s 4 & 5

Geweldig zuivere Amazoniet skull. Zij heeft een voorkeur voor healing aan de waterkant en wil dus heel graag meegenomen worden op reis.

Ze is verbonden aan de Moedergodinnen LeMUria energie van Groene Tara en de energie van het waterelement! Ze voelt als een warmhartige skull van het allerzachtste soort.

Ze zal je helpen bewust te worden van ‘valse schijn’ en valse overtuigingen vanuit vorige levens, familie, omgeving, media en zoals van de tv. Deze LeMUria skull al je op een rustige wijze benaderen en met haar regenboogstralen omhullen als je het moeilijk hebt jezelf eerlijk en oprecht uit te spreken, want wie niet voor zichzelf op kan komen, krijgt niet altijd het juiste overzicht en breekt op negatieve pijnlijke wijze in op de werking van het keel- en hartchakra.

Steen der Waarheid – bevordert zelfkennis – bevordert communicatie & harmonie – leert je de juiste grenzen te stellen – leert anderen niet onnodig jouw mening te geven.

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie en levert de Hoeder na geruime tijd een beter zelfbeeld op.

Goede bescherming tegen elektrosmog en andere hinderlijke straling, zoals geopathische straling vanonder uit Moeder Aarde die om, door of in je huis kan lekken.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 735 g
Afmetingen 10 × 7.5 × 6.5 cm