Aventurijn Groen Skull 1

111.00

Afmeting: 7.5x5x5.7 cm (lxbrxh)

Chakra: 4e (hart)

Een LeMUriaanse Meesteres die jouw hart op meesterlijke wijze opent voor alles dat je op weg helpt zich te verenigen met Lichaam, Ziel en geest.
Ze kent je nog vanuit de Tijd van LeMUria, waarin je samen met andere LeMUrianen hebt bezig gehouden met het zuiver houden en regelmatig ontmantelen van Binnenaardse opkomende tegenkrachten, waarbij menig incident zich heeft afgespeeld en jij ook getuige van was.

Tevens zal zij je op een rustgevende manier in haar hart sluiten en je soms angst maken gedachten te neutraliseren en om te buigen of zelfs over te nemen. Geef haar maar een plekje dicht bij je bed, dan kan ze ‘s nachts je aura opschonen van overdag opgedane negatief aanvoelende energie.

 

Groene aventurijn

Werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Groene aventurijn werkt in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.).

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 230 g
Afmetingen 7.5 × 5 × 5.7 cm