Calciet Goud Geel Skull

44.00

Afmeting: 5×3.5×4 cm (lxbrxh)

Gewicht: doorgaans ongeveer 90 gram, maar dit kan per skull licht afwijken.

Chakra’s: 2e, 3e, 6e

Al deze Goud Gele Zonnige skulls behoren tot één LeMUria familie, waardoor ze onderling één Gouden GroepsZiel hebben.

Waar deze skulls afzonderlijk ook naar toe uit zullen waaieren, altijd zullen ze op afstand elkaar in evenwicht proberen te houden. Dit heeft dus flinke voordelen, want als jij als Hoeder eens een mindere dag hebt, of minder in je vel zit, dan zal jouw LeMUria skull extra LeMUria frequenties aanroepen, om dit op een Zonnige wijze te kunnen compenseren. Voel maar in welke skull jou het meeste aanspreekt door naar de verschillende foto’s te kijken (van links naar rechts, regel na regel).

Zij absorberen negatieve energie in ruimtes, activeren en stimuleren lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Deze skulls werken bijzonder motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Zij verenigen jouw gevoel en verstand, kalmeren je geest en zorgen hiermee voor meer innerlijke rust.

Deze Calciet skulls stimuleren het logisch denkvermogen, bevorderen jouw concentratie en….ook niet onbelangrijk….zij trekken succes aan!

Fysiek stimuleren zij jouw stofwisseling en het immuunsysteem, maar hebben ook een gunstige uitwerking op hart en hartritmestoornissen, het bottenstelsel met de gewrichten en stimuleren de opname van calcium.

Goud geel calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas.

Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.

Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Bij kinderen bevordert de groei.

De volgende Calciet Goud Gele skulls zijn nog voorradig en staan in volgorde van de foto’s (links naar rechts regel na regel)
 Geef a.u.b. aan het einde van het bestelproces even aan, naar welke skull jouw voorkeur uit gaat.
Anders kies ik een Calciet Goud Gele skull voor jou uit! 

Calciet Goud Geel nr 2
Calciet Goud Geel nr 4
Calciet Goud Geel nr 6
Calciet Goud Geel nr 7
Calciet Goud Geel nr 9
Calciet Goud Geel nr 11
Calciet Goud Geel nr 12
Calciet Goud Geel nr 13
Calciet Goud Geel nr 14
Calciet Goud Geel nr 16

10 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 90 g
Afmetingen 5 × 3.5 × 4 cm

Andere suggesties…