Chrysanthum Flower of Life Skull – een Kwan Yin verbinding – China

55.00

Afmeting: 5×3.5×3.5 cm (lxbrxh) 

Chakra’s: Allen

FLOWER OF LIFE SKULL

Deze Chrysanthum Kwan Yin Skull trekt op de eerste plaats OVERVLOED: voorspoed, geluk en welvaart naar je toe en laat kansen en andere positieve zaken op je pad komen. Daarnaast laat deze oer Moedergodin je tot bloei komen door verborgen talenten naar boven te halen en helpt je om je zielendoel te vinden en waar te maken. Tevens ondersteunt en motiveert zij je om diepgewortelde wensen en dromen te manifesteren. Deze skull helpt je dieper te wortelen, waardoor al je chakra’s in balans zullen worden gebracht. 

Chrysanthum kan beter zo min mogelijk blootgesteld worden aan water.

Chrysanthum is ongeveer 270 miljoen jaar oud. Het is een donkergrijze tot zwarte kalksteenmatrix met andalusiet kristallen die het uiterlijk krijgen van een chrysant en bevat meer dan 10 soorten sporenelementen, zoals selenium, stronium, goud, zilver en bismut.

De zwarte rots zelf is een stuk kalksteen. Hoewel kalksteen over het algemeen lichter van kleur is, is deze vrij zwart vanwege de aanwezigheid van aanzienlijke hoeveelheden organische koolstof. Deze rots is van Perm in de leeftijd, uit een tijd dat veel gebieden die tegenwoordig deel uitmaken van China, offshore- of onderwaterplateaus waren.

Het witte patroon op de rots wordt gevormd door kristallen van celestine (of celestiet), een strontium sulfaatmineraal. Celestine vormt gewoonlijk langwerpige kristallen van de hier getoonde vorm, hoewel deze vrij zeldzaam zijn omdat ze zo dun zijn en op het oppervlak van een andere rots.

Uitverkocht

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 93 g
Afmetingen 5 × 3.5 × 3.5 cm

Andere suggesties…