* KRISTAL Activatie, Initiatie & LeMUria Inwijding: Kristal/skull/draak/engel of voorwerp

13.00

Om een gekocht Kristal, Edelsteen, Skull, Draak-Drakin, Eenhoorn, Dolfijn, Engel, Bol, Sieraad of ander voorwerp werkelijk weer tot leven te wekken, kan men mijn hulp inroepen d.m.v. speciale Reiniging, Initiatie én Inwijding via de Uluru Rock in mijn LeMUria Moeder Bron Sterrenpoort. 

LET OP: HIERMEE WORD JOUW KRISTAL / VOORWERP NOF NIET  VERBONDEN MET EEN SPECIFIEK PIRAMIDE VELD VAN LEMURIA, WANT DAAR IS EEN UITGEBREIDE ‘KRISTAL KLANK ACTIVATIEABSOLUUT VOOR NODIG.

  • Door een Kristal Activatie via mij op Afstand te laten verrichten tijdens een Volle Maan of Poortdag, help je op krachtige wijze Moeder Aarde, want in de gemiddelde winkel, webshop of markt, liggen nauwelijks kristallen en Edelstenen die al geopend, geheeld en geactiveerd zijn. Vaak zijn zij verbonden met de midden-rijken van Moeder Aarde, waar nog het nodige aan ernstige delicten en andersoortige dramatiek ligt te wachten om aandacht te trekken en mee te liften. Voel jij de Roep van zo’n Kristal, dan wordt jij de Healer i.p.v. dat het kristal jou zal helen!

Wie een Kristal Activatie wenst, dient mij na bestelling, meteen een FOTO te sturen van het Kristal of voorwerp naar Maria@sterrenpoort.com met daarbij de mededeling dat je net een bestellingsopdracht hebt geplaats.

 

Ik groet je ter voorbereiding vanuit mijn Moeder LeMUria Hart,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Mail: Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

 

Andere suggesties…