Jaspis Kambaba XL Moeder MAYA Skull – met talloze Natuurwezen verbindingen

555.00

Gewicht: 1800 gr  Afmeting: 13×8.5×9 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1, 2, 4 en 5e

Uniek gecodeerde Kambaba Jaspis Moederskull, ook wel Nebula of Eldarit. MAYA heeft zich expres verbonden dit oudste Afrikaanse, naar schatting 3 miljard jaar oude steensoort ooit ontdekt op Moeder Aarde.

Deze magnifieke skull stond al langer in mijn webshop, maar is onlangs extra Bezield geraakt door niemand minder dan onze eigen Moeder Maya.

Moeder MAYA spreekt uit: ‘Wie mijn Hoeder wordt neem ik mee naar het Oude vóór LeMUriaanse MoederRijk, toen er nog geen of nauwelijks leven op Moeder Aarde was geschapen. Kristallen, Schelpen, Algen en andere Eencelligen waren de eerste fysieke levensvormen die jouw Moeder Aarde uitlijnde met de Hemel en de verre einders van de Kosmos.Als oeroude Ziel was jij misschien ook wel bij de opbouw betrokken. Met name voor oude wijze zielen is deze Wijsheidsskull een schitterende investering voor het leven!

Deze Moedergodin MAYA Kambaba Schedel beschikt over alle magische krachten die je maar kunt voorstellen en is in staat je volledig één te laten worden met jouw LeMUria zielendeel via de diepere ritmes van Moeder Aarde. Mijn energie beschermt je tegen nachtelijk bezoek en nachtmerrie.’

Met haar fossiele algen ademt ze zuurstof in en uit, waardoor ze een enorme helende skull is voor mensen met longaandoeningen. Zij is ook in staat om alle spanningsverschillen van WIFI neutraliseren en andere storende elektromagnetische stralingen. Denk hierbij aan hinderlijke geopathische belasting van storingsvelden & aardkanalen in, door en om je huis.

Haar fabelnaam is Eldariet. Het kristal heeft namelijk een sterke binding met de elven wereld en is zelfs een afgeleide uit ‘The Lord of the Rings; de elven van Eldar’.

Kijk de Kambaba skull diep in haar ogen en je zal voelen dat Moeder MAYA je op afstand al zal herkennen als een oude LeMUria Ziel bent!

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 1800 g
Afmetingen 13 × 8.5 × 9 cm