Jaspis Kambaba

444.00

Chakra’s: 1, 2, 4 en 5e

Kambaba Jaspis, ook wel Nebula of Eldarit is genoemd naar het oudste Afrikaanse steensoort ooit gevonden op Moeder Aarde. Naar schatting 3 miljard jaar oud. Ze zegt: ‘Wie mijn Hoeder wordt neem ik mee naar het Oude vóór LeMUriaanse MoederRijk, toen er nog geen of nauwelijks leven op Moeder Aarde was geschapen. Alleen Kristallen, algen en andere eencelligen waren in een beginstadium aangelegd. Mijn Kambaba beschikt over alle magische krachten die je maar kunt voorstellen en is in staat je volledig één te laten worden met jouw LeMUria zielendeel via de diepere ritmes van Moeder Aarde. Mijn energie beschermt je tegen nachtelijk bezoek en nachtmerrie.’

Met haar fossiele algen ademt ze zuurstof in en uit, waardoor ze een enorme helende skull is voor mensen met longaandoeningen. Zij is ook in staat om alle spanningsverschillen van WIFI neutraliseren en andere storende elektromagnetische stralingen. Denk hierbij aan hinderlijke geopathische belasting van storingsvelden & aardkanalen in, door en om je huis.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Haar fabelnaam is Eldariet. Het kristal heeft namelijk een sterke binding met de elven wereld en is zelfs een afgeleidde uit ‘The Lord of the rings; de elven van Eldar’.

Kijk de Kambaba skull diep in haar ogen en je zal voelen dat zij je op afstand al zal herkennen als je een oude LeMUria Ziel bent!

Extra informatie

Gewicht 1800 g
Afmetingen 13 × 8.5 × 9 cm