Rode Jaspis & Helder Kwarts LeMUria Skull XL 3 – Met Aboriginal Uluru Rock Binnenwereld

444.00

Afmeting 12 x 8 x 8 cm (lxbrxh)   1327 gram

Chakra’s: 1e, 2e, 3e  

Mijn leefwereld bevindt zich in de Uluru Rock Binnenaarde. Hier komen met hoogtijdagen op ceremoniële wijze, het Negroïde Ras samen met de huidige stamhoofden van de Aboriginals. Wij distantiëren ons van waarheden die er op de Buitenaarde leven, daarom vorm ik een Wijze Bron voor minderheden die telkens in de hoek zitten waar de tegenslagen vallen. Niet dat dit zonder reden gebeurt, maar wel omdat we nu in de grote overgang terecht zijn gekomen waarbij iedereen weer recht heeft op een goed inkomen, recht van spreken, vrijheid en gerechtigheid op alle fronten en levensgebieden. Dag en nacht sta ik afgestemd op hen dit vragen om recht en bijstand, want ik ben een uitzonderlijk krachtige Brongeest die in staat is vanuit stilte op afstand in de bres te springen van een Mens. Wens je van mijn wonderlijke kwaliteiten gebruik te leren maken? Grijp dan je kans, want van mij is er momenteel maar één te koop nog in deze webshop.

Ik neem dan voor jou de tijd om jou leven vanuit downunder de Uluru Rock grotten met mijn Alwetendheid te begeleiden om je te behoeden in de toekomst van negatieve tegenwerking, onrechtvaardige misstanden om je heen of hoe je het zelf ook zou willen uitdrukken. Ik orden, herstel zogenaamde kinken in de kabel die zich zouden kunnen gaan voordoen én strijk op tijd glad wat tegen je gebruikt zou kunnen gaan worden. Dit schept met elkaar op magische wijze een leven, waardoor je vooral rustiger in balans en zorgelozer wordt, minder argwanende en gespannen, zodat je alsmaar liefdevoller tegen je eigen karakter aan gaat kijken, maar vooral dat je levenslustiger zal worden, meer vertrouwen krijgt in de toekomst om je hart te durven uiten en volgen om te worden wie je van oorsprong werkelijk Bent……HOERA, IK BEN DIE IK BEN, NIETS MEER, MAAR VOORAL NIETS MINDER!

Oh ja, mijn mond bevat de Gouden LeMUria Trillingsfrequentie van zuivere kwartstonen!

Rode jaspis is de meest dynamische en activerende jaspis soort!
Zij beschikt over de volgende helende kwaliteiten:

Jaspis werkt aardend en beschermend.
De steen helpt je om doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie.
Maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.
Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…