Lapis Lazuli Skull 4

111.00

Chakra’s: 5e (keel) en 6e

Deze blauwgrijze lapis lazuli Hathor skull is gespikkeld met gouden pyriet-deeltjes en kan vergeleken worden met een nachtelijke blauwe sterrenhemel.

Zij die deze Lapis Lazuli Hathor skull aanschaft heeft zelf ook een leven gehad aan de Nijl als een oude wijze Hathorgodin in het oude Egyptische Rijk, waar veel LeMUrianen na de Ondergang van LeMUria ooit aan land gingen.
Ze spreekt: ‘Jij hebt vermogens, die door mij als wijze Moeder Hathorgodin, aangewakkerd zullen worden tot jij ook weer een krachtige LeMUria godin vol zelfvertrouwen bent met al haar Oer LeMUriaanse wijsheid. Vergeet niet dat wij allen schatten aan Wijsheid over LeMUria bezitten en deze hebben achter gelaten alvorens we ten onder gingen in de kolkende oceaan. Jij en ik hebben ooit afgesproken ons weer te herenigen als LeMUria door jou heen boven zou komen. Ik zou je helpen om zo weer vaste bezielende grond onder je voeten te krijgen en jouw Oerzelf & helende vermogens terug te activeren. Zo waar HIER BEN IK’

1 op voorraad

Beschrijving

Lapis lazuli is al ruim 9000 jaar in gebruik als sier- en heelsteen.
In de Griekse en Romeinse Oudheid werd lapis lazuli ook saffier genoemd. De azuur blauwe kleur staat voor wijsheid, bezinning en verdieping. Het was voor de oude Egyptenaren een heilige steen en men maakte er vaak sieraden, amuletten, maskers en scarabeeën van. Het dodenmasker van Toetanchamon is hier een voorbeeld van. Verpulverd lapis lazuli met malachiet vermengd met vet was in om als oogschaduw gebruikt te worden.

Lapis lazuli kan gebruikt worden bij hoofd-, keel- en longaandoeningen.

Extra informatie

Gewicht 110 g
Afmetingen 5 × 4 × 3 cm