Onyx Alien Traveler Skull – verwant met Moeder Maria & oude wijze Inheemse Culturen

77.00

Gewicht: 83 gr  Afmeting: 5.2 x 3.2 x 3.4 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 1, 3, 7e 

Door veel oude wijze inheemse volken, maar vooral door de Indianen, werd onyx gebruikt als krachtige beschermer tegen ongelukken, ziekten of zwarte magie. Hierdoor werd onyx vele eeuwen later in de Middeleeuwen ook als een heilige helende steen beschouwd die verbonden moest zijn met de heilige Moeder Maria. In tijden van nood, zoals tijdens de pestepidemieën, geloofde men dat onyx een krachtig amulet tegen deze nare ziektes was. Daarom werd de steen veelvuldig in broekzak of als sieraad gedragen. Ook verpulverde men soms onyx om het als helend medicijn in te nemen. Volgens oude legendes zou de zwarte onyx Magiërs onzichtbaar kunnen maken. Dit komt omdat onyx over magisch inwerkende helende Zilveren energie beschikt van de Silvery Moon, welke een bijzonder krachtige anti bacteriële en anti virale inwerking kunnen hebben op de mens, maar ook met haar reuzenkracht, tegenkrachten kan verwijderen uit de aura.

Deze waarachtige Moeder Alien is reuze krachtig en laat zich niet de kaas van haar brood eten. Ze is een waarachtige verbinder van al jouw chakra’s en werkt daardoor ook graag samen met andere Skulls, Edelstenen en Kristallen van jou. Haar kracht vult aan wat ontbreekt, bijvoorbeeld bij moeheid. Beschik je op een dag over weinig inspiratie, dan schenkt ze je ideeën en nieuwe inzichten.

Onyx is opgebouwd uit laagjes, waardoor ze zichtbaar afwijkt van bijvoorbeeld zwart obsidiaan. Onyx lost blokkades op verschillende niveaus op en herstelt het evenwicht tussen yin en yang. 

 • Leg haar bij je in de buurt om je te beter te concentreren.
 • Mediteer met onyx om verborgen aspecten van een probleem te zien.

TIP:

 

Uitverkocht

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…