Orogoniet XL LeMUria Kwarts skull 5 – HEEFT JAREN MEEGEWERKT TIJDENS LEMURIA HATHOR HEALINGEN

222.00

Deze Orogonite skull is volledig geopend en geactiveerd, omdat ze jarenlang onder mijn behandeltafel heeft gestaan en meegewerkt heeft aan het openen van vele LeMUria Portalen op Moeder Aarde. Nergens anders zal je zo’n krachtige Orogoniet schedel kunnen kopen. Ze is echter klaar om elders op Moeder Aarde haar  beschermende energie krachtveld neer te gaan zetten.

WEET dat deze skull voor altijd onderhouden en ingestraaldzal blijven worden vanuit de LeMUria MoederBron!

Deze levendige Zeer langgerekte Orogoniet Alien skull is een samen persing van brons, koper, en andere metaliet, afkomstig uit de V.S. waar ze in een bad is gelegd van hars en opgevuld met zeer heldere ruwe LeMUria Kwartsen, waardoor ze zeer veel bescherming kan bieden. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hathors, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Je kan dus ook prima met deze Orogonite Moeder Hathor skull samenwerken tijdens het klinken met deze kristallen, dan zal je enorm in vibratie stijgen. Ook onmisbaar bij overgevoeligheid voor omgevingsfactoren en tevens zal zij bijdragen aan  jouw spirituele ontwakingsproces.

Zet haar op de vensterbank in je woon- of werkruimte en ze zal de energie in je hele woning continue verhogen door haar circulaire werking. Vergeet niet om haar af en toe aandacht te geven en af te borstelen want haar ruwe buitenkant kan stofjes vasthouden.

Deze Moeder Hathor skull zal met haar enorme reikwijdte, nog meer invloed op jouw lichtveld uitoefenen en jou op uitmuntende wijze in bescherming nemen en negativiteit ontmantelen, want haar lengte en doorsnede als vrouwelijke Alien Moederskull is er een van het allerbeste soort én staat net als al mijn andere Hathor skulls altijd garant voor een sprong in LeMUria Bewustzijn, zo ver als het Universum reikt!

1 op voorraad

Beschrijving

Skulls van OROGONIET
Chakra’s: 3e (zonnevlecht) chakra + afhankelijk van toegevoegd mineraal en edelsteen.

Nikola Tesla heeft de werking van Orogonite ontdekt. Amerikaans Orogonite bestaat uit gestolde hars met daarin allerhande stukjes kristal, mineralen en metalen. Deze zetten allen een totaal eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar inwerken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af. Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze in V.S. gemaakte Orogonite Skulls. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen. Afhankelijk van de soort Mineralen en Metalen wordt haar invloed verveelvoudigd.

Al mijn Skulls staan afgestemd op LeMUria. Ik ben als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer, ook Hoeder van een Orogoniet Krachtveld. Met name om beter bestand te zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4G en 5G WIFI netwerk. Al mijn skulls en kristallen verlaten  geopend, geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest naar hun toekomstige Hoeder. Een Orogonite skull:

Beschermt tegen ziekmakende en andere ernstige gevolgen van:
Straling van 4G & 5G + WIFI-netwerk
Geopatische aardstraling
Negatieve kwaadwillende entiteiten
Helpt bij:
Verzwakt afweersysteem
Rusteloosheid en Slapeloosheid,
Concentratieproblemen
Bloeddruk problemen
Hoofdpijn & duizeligheid
Allergieën.
Ter stimulering van:
De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer
De afweer tegen ongedierte
De plantengroei in huis
De sfeer in huis

www.sterrenpoort.com

www.aardehealing.com

Extra informatie

Gewicht 995 g
Afmetingen 18 × 5.5 × 7 cm