Pyriet Skull 2

44.00

Een wat zwijgzame maar tevens voortreffelijke Healer als het gaat om jou meer vaste voeten op Moeder Aarde te geven. Ze zal je op het Pad van Gelukzaligheid proberen te brengen, omdat ze maar al te goed beseft dat je een ware Uluru LeMUriaan bent, die het zwijgen als vanouds heeft geleerd om hiermee krachtiger te leren luisteren en te hóren wat je werkelijk hiervoor nodig hebt. Ze zal je in alles stimuleren, vooral met het gebruik van je fantasie om je op creatieve ideeën en oplossingen te komen. Je hebt in haar een zuivere,  altijd  gewaarde & positieve LeMUria leermeesteres gevonden! Geen woorden, maar daden! Met humor!

Uitverkocht

Beschrijving

Chakra: 3e en 5e chakra

Is een krachtige steen die je leert volharden en door te zetten. Het ijzercomponent sterkt het bloed en de weefsels. Is goed inzetbaar bij huidaandoeningen, waarbij schimmelinfecties en virussen de cellen zijn binnengedrongen. Stimuleert creatieve energie en maakt je daadkrachtig om overvloed in je leven te manifesteren d.m.v. angsten te gaan overwinnen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

EIGENSCHAPPEN: Een wat zwijgzame maar tevens voortreffelijke Healer als het gaat om jou meer vaste voeten op Moeder Aarde te geven. Ze zal je op het Pad van Gelukzaligheid proberen te brengen, omdat ze maar al te goed beseft dat je een ware Uluru LeMUriaan bent, die het zwijgen als vanouds heeft geleerd om hiermee krachtiger te leren luisteren en te hóren wat je werkelijk hiervoor nodig hebt. Ze zal je in alles stimuleren, vooral met het gebruik van je fantasie om je op creatieve ideeën en oplossingen te komen. Je hebt in haar een zuivere,  altijd  gewaarde & positieve LeMUria leermeesteres gevonden! Geen woorden, maar daden! Met humor!

Extra informatie

Gewicht 153 g
Afmetingen 5 × 3 × 4 cm