Serpentijn Alien Skull 4 – Groene Elfen-Fee uit de binnenaarde rondom Tasmanzee

44.00

Afmeting: 4 x 3 x 4 cm (lxbrxh)  –  Gewicht: 62 gram

Chakra 4e – Hart

Deze Alien skull is bezield door een LeMUriaanse Elfen Fee uit de Binnenaarde rondom Tasmanië en de Tasmanzee in Australië.

Heb jij geregeld nog hinder van onverwerkte emoties die je maar moeilijk onder controle kunt krijgen tot nu toe? Dan heb je met deze, op LeMUria afgestemde Alien Skull, een goede en zeer vriendelijke  vriendin en Healer. Ze zal je op een onbaatzuchtige wijze assisteren en voorgaan, zonder al te vaak en te veel angsten op te wekken. Liefde en gemoedelijkheid staat bij deze vrouwelijke Alien voorop, omdat ze zelf graag ook op zachtmoedige op deze wijze behandelt wenst te worden.

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel bevordert de steen spirituele vermogens en is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend (met name bij spierpijn, menstruatiepijn en kiespijn) en ontkrampend. Het brengt de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring. Hierdoor heeft het een positieve werking op diabetes en hypoglykemie. Serpentijn of New Jade heeft een positieve werking op problemen van de darmen, maag en nieren en vermindert menstruatiepijn en -krampen.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen gewerkt wordt

Andere suggesties…