Turkoois Orgonite Skull nr 4 – verbonden aan Moedergodin HATHOR

555.00

Afmeting: 18 x 11,5 x 11 cm  en weegt ongeveer 2277 gram

Chakra: ALLEN – maar dankzij de Turkoois gericht op 5e = (Keel)chakra afgestemd op Hart & Spirit!

DEZE LEVENDIGE ORGONITE SKULL BEVAT RUIM 2 KILO LOSSE TURKOOISE, WAARDOOR ZIJ EEN GIGANTISCHE UITWERKING HEEFT OP LEEF-WOON-WERK OMGEVING. ÁLS OOK OP JOUW TOTALE LICHAAM, ZIEL & GEESTELIJKE ONTWIKKELING & GEZONDHEID

In o.a. de Sinaï wordt Turkooise gedolven. Zo staat er in Serabit el-Khadim, een speciaal aan de Godin HATHOR, de Egyptische “Vrouwe van Turquoise”, gewijde Moeder Tempel!

Hathor is ook wel Isis, de Moedergodin van de hele Schepping en staat voor Vreugde, Liefde, Viering en Schoonheid. Ze werkt ook als de geestelijke beschermer van bijvoorbeeld mijnwerkers, dus Turkoois wordt ook regelmatig met haar geassocieerd. Ze wordt meestal afgebeeld als een koe met horens die later een Kelk werd met daarin de Baarmoeder afgebeeld. Velen associëren dit met een Zonne-schijf. Ook maakt ze Klanken door het bespelen van een instrument, waaronder een Sistrum.

Lees ook eens op mijn website WWW.STERRENPOORT.COM de informatie over de Hathor Moedergodin Isis.

De ‘stem’ van deze Moedergodin Hathor Skull zal vooral ‘s nachts tot jouw diepere heldere bewustzijn door mogen dringen, omdat je tijdens de slaap meegenomen zal gaan worden naar haar ‘Etherische LeMUria Hathor Tempels’, ergens down-under de Uluru Rock, waar jij haar lering, aanwijzingen en wijsheid onderwezen zal krijgen.

Deze Moederskull BEWAARD een Ware Hemelse LeMUria Schat aan informatie welke ze successievelijk zal vrijgeven als jij haar Ware Wijsheid weet in te schatten als een Oeroude wijze LeMUriaan van oorsprong. Is dus NIET geschikt voor beginners op het Spirituele Pad, want dan zal zij niet ‘gelezen’ kunnen worden. HIER ZIJN INWIJDINGEN VOOR NODIG!

Turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Zij werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt, maar zal ook kalmerend op je inwerken als dat nodig is in bepaalde situaties. 

Turkoois beschermt tegen negatieve energie en negatieve invloeden van buitenaf, straling van mobiele telefoons en computers, ziekte, ongelukken, pech en diefstal en kan daarom ook goed tijdens het reizen gedragen worden. Zij brengt jouw verbitterde emoties in balans en vermindert hierdoor angst, stress, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, zelfdestructief gedrag, angst en paniek. 

Turkoois helpt je om je Levenspad te vinden en te blijven volgen om jezelf te accepteren zoals je bent en schuldgevoel, schaamte en spijtgevoelens leert los te laten. 

Zij helpt je inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Turkoois stimuleert creativiteit en empathie. Fysiek werkt turkoois ook Helend via zuivering, pijnstilling, kalmering en is werkt mede ontstekingsremmend, ontgiftend, kramp ontheffend en antiviraal. Zij heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem, de stofwisseling, de longen en het ademhalingsstelsel, de keel, nek, maag, ogen, oren, vermoeidheid, reuma, artritis, artrose, depressie, bipolaire stoornissen, hoofdpijn en migraine, jicht en verbetert de opname van voedingsstoffen.

Voor meer specifieke info over de WERKING VAN MIJN ORGONIET SKULLS, lees je linksonder deze pagina meer.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Orgonite LeMUria Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Kristallen schedels jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Nikola Tesla heeft de werking van Orgonite ontdekt. Deze Orgonite bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik. Maria van der Geest, heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgonite Moederskull in huis heeft staan zal beter beschermd worden tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te Bezielen
 2. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

Andere suggesties…