Versteend Hout Skull 6: Vertegenwoordigt Grandmother LeMUria via het ULURU NET VAN LICHT

166.00

Afmeting 10 x 5 x 7.5cm (lxbrxh)     Gewicht 651 gram

=Versteend Hout uit (LeMUria) INDONESIË

Het versteend hout uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. De dinosauriërs waren in die tijd al zo’n 45 miljoen jaar uitgestorven! Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

Versteend Hout Schedel:

Chakra’s:1, 3 + 6 (derde oog)

Wat is het hebben van deze goddelijk goudbruine LeMUria Skull een rijk voorrecht, want zij behoort tot een speciale LeMUria Familie van Versteend Hout Skulls, die rondom het 3e ‘Uluru Rock Kerst Event’, dat plaatsvond mocht vinden in mijn Sterrenpoort in Oegstgeest eind 2022, op specifieke wijze als Groep op mijn Weg kwam, om de Sterrenpoort te verzegelen en vrij te houden van negatieve entiteiten of incidenten i.v.m. de grootste gebeurtenis allertijden: HET REIZEN DOOR DE MOEDERPOORT VAN MOEDER AARDE MET DE LEMURIA LICHTCIRKEL GROEP, OP WEG NAAR ONZE OORSPRONKELIJKE TWEELINGZIELSTER ERGENS IN HET OMNIVERSUM – OM ONS ALS ALLEREERSTE LEMURIA FAMILIE & ZIELENGROEP IN DE ULURU ROCK MOEDER RASSEN STAMBOOM, TIJDENS EEN HOLY FESTIJN, SAMEN TE SMELTEN, WAARNA HET BLOED VAN CHRISTUS & CHRISTINA VOOR HET EERST WEER DOOR DE PORIËN (lees: leylijnen) EN ADEREN (lees: waterwegen) VAN MOEDER AARDE KON GAAN DOORSTROMEN.

Deze Moeder LeMUria Skull is als Aards Boom- & Plantenwezen zó immens standvastig, omdat ze GRANDMOTHER LEMURIA vertegenwoordigt op Moeder Aarde. Haar energie stroomt geruisloos rustig, eerbiedig en rijkelijk richting haar mensenwezen hoed(st)er. Je zou haar eigenlijk wel de hele dag bij je willen dragen, maar dat is absoluut niet nodig!

Zij schouwt je doorlopend en zorgt dat de onrust, die er in of rondom je persoonlijkheid aanwezig kan zijn, onmiddellijk door haar doortastende optreden ontmanteld, afgevoerd en overgedragen zal worden aan haar Draak of Drakinnen vrienden, want hier heeft ze een zielsconnectie mee. Maak jij je zorgen? Draag ze over aan deze beminnelijk oude wijze bondgenoot in de de binnenaarde van Moeder Aarde en verdriet, angst en onrust zal oplossen doordat ze  hindernissen voor je uit de weg neemt.

Zet haar gerust in een stil hoekje uit het zicht van nieuwsgierige mensenogen, dan nog zal zij de ruimte uitvoerig scannen en alles wat daar niet thuishoort verwijderen. Ook van de gezinsleden of van de visite!!! Kortom: zij neutraliseert, vermindert stressgevoeligheid dankzij haar vernuftige ruimtelijke decoderings & innerlijke scansysteem.

Versteend hout werkt aardend, beschermend en stabiliserend.

De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om bij je te dragen tijdens het reizen of als je last hebt van heimwee gevoelens.

Zij helpt negatieve energieën en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet af te voeren waardoor je je weerbaarder en sterker zal gaan voelen. 

Zij werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling, is ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Zij vermindert incarnatieproblemen en bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt.

Fysiek heeft deze Versteend Hout Skull een positieve werking op  skelet & bottenstructuur (o.a. bij osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…