Een Goddelijke Geneeskrachtige LeMUria SoundHealing op Afstand

144.00

TOT EN MET EIND SEPTEMBER 2022 BEN IK IN RETRAITE, DUS WENS JE DAARNA EEN

EEN GODDELIJKE GENEESKRACHTIGE LEMURIA SOUNDHEALING OP AFSTAND

TE ONDERGAAN OP AFSTAND, STUUR MIJ DAN VOORAF EEN MAIL, BERICHT VIA WHATS APP OF BEL NAAR 065726011 EN SPREEK DUIDELIJK JE BOODSCHAP EN VERZOEK OM HEALING IN.

Je ontvangt direct na bestelling in je Mailbox, direct na betaling, een link voor het downloaden van jouw Geleide Healing MP3 + LeMUria Gebed t.b.v. de Healing. Hoe te gebruiken lees je helemaal links onderaan deze pagina. Vergeet deze MP3 dus niet ruim op tijd te downloaden zodat je deze op onze afspraak tijd zult kunnen beluisteren om jouw persoonlijke HealingCodes te ontvanen. Weet dat een op afstand gegeven LeMUria SoundHealing exact op tijd vanuit de MoederBron van al het Leven wordt gegeven!

VOOR WIE? 

Bestemd voor hen die als Lichtwerker zichzelf wensen te bevrijden van hinderlijke klachten op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau! Hiervoor kom ik in contact met jouw oorspronkelijke ZielenLied gevormd door uiteenlopende Klanken en Ritmes via Kristalijnen Planeten Klankschalen, klankstaven en stemvorken, waarbij mijn Helende stem mede ingezet zal worden.

Deze Herstelcodes staan reeds op de MP3 die jij in je Mailbox ontvangt en gedurende het uur dat je van mijn rechtstreeks Healing vanuit de MoederBron ontvangt, omgezet zullen worden in jouw Licht Lichamen.

Ik zal je Hathor Healing geven op Afstand als vertegenwoordigster van de LeMUria Moeder Bron en de Goddelijke Moeder Kwan Yin – Moeder Maria – Maria Magdalena en vele andere Goddelijke LeMUria Wezens uit de  Spirituele Dimensies om Healing, Raad en Inzichten vragen.

Neem voor bestelling altijd eerst contact met mij op:
E-mail: Maria@sterrenpoort.com
Mobiel: 06 5726 7011 Spreek Naam + Boodschap duidelijk in! 

Hoe gaat een LeMUria Privé Afstandshealing in haar werk vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest o.l.v. Maria van der Geest? Lees hiervoor verder links onderaan deze pagina.

Beschrijving

 THUIS:

  1. Omring jij je met jouw eigen Kristallen en je brand op veilige afstand een (liefst gewijde LeMUria) Kaars.

2. Je gaat rustig zitten met beide voeten stevig op de grond en haalt meerdere keren diep in en uit adem:
In door de neus – 3 sec vasthouden
Stevig helemaal uitademen door de mond – 3 sec vasthouden    Herhaal je dit een paar keer.

3. Je leest het LeMUria Gebed!

4. Je zet de MP3 aan zonder gestoord te kunnen worden tijdens het luisteren, om ongehinderd al jouw LeMUria SoundHealing & HerstelCodes grenzenloos door je heen te laten trillen.

5. Na afloop sta je rustig op én drink je een glas (liefst kristal) bronwater.

6. Doe deze dag rustig aan en overweeg een Goddelijke Geneeskrachtige vervolg SoundHealing, want jouw klachten zijn gelijk aan het Universum én Moeder Aarde, OOK niet in één Dag ontstaan.

De Tijd is nu aangebroken om door mijn Oer LeMUria Moeder Geest dieper aangeraakt en afgestemd te worden op jouw eigen LeMUria Zielsfrequenties in dit leven.

Voor vragen kun je mij (buiten het weekend) altijd natuurlijk bellen of mailen. Als ik niet op kan nemen, belik zodra ik hiervoor tijd vrij kan maken.

www.sterrenpoort.com
www.mariavandergeest.com  (Nieuws+Blog+Healing Webshop)
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl 

 

Andere suggesties…