90 min – LEMURIAANS COACH & SOUNDHEALING CONSULT: In mijn Praktijk of op Afstand

144.00

In mijn Praktijk of via Afstandshealing 

Jouw eigen Sterren Zielendeel zal hierbij aanwezig zijn, want zij zal opgehaald worden door Moeder LeMUria: Drie-Eenheid van Moeder, Maria, Maria Magdalena & Kwan Yin, om opgenomen te worden in een LeMUria Godinnen LichtCirkel van de Hathors.

Ik ben in staat om een energetische wending aan je leven te geven en/of jouw spirituele ontwikkeling met sprongen omhoog te laten gaan. waarbij ik je opneem in mijn Eenheidsbewustzijnsveld – Op Weg naar Eenwording met jouw Hoger Zelf & Zielendelen.

We maken ruim van te voren een afspraak, want vooraf zal ik je op afstand in mijn specifieke energie voorbereiden op het consult. Vervolgens zal er ‘voor – tijdens – ná’ een consult, een flink portie adamantine deeltjes vanuit het Eenheidsbewustzijnsveld in jouw aura ingesluisd worden en zal je droombeleving een belangrijke leidraad vormen, omdat je in een totaal andere Dimensie & Bewustzijn terecht zal komen. 

Na betaling van dit LEMURIAANS COACH & SOUNDHEALING CONSULT start meteen de voorbereidende Healing. Dit houdt in dat deze sessie bij onvoorziene annulering toch op afstand door zal gaan, mocht men deze naderhand afzeggen!
Sorry – Terugbetaling is dus absoluut niet mogelijk.
 

Wie met mij bewust contact zoekt, zal ervaren dat er diep van binnen iets OPEN gaat. Het LeMUria Bewustzijn van de Goddelijke Moeder werkt dan samen met jouw ZIEL vanuit het oorspronkelijke Christus – Christina – Kristal – EenheidsBewustzijn – ofwel de MARIA MOEDERBRON van al het Leven!

Dat wil zeggen dat het Allerhoogste Bewustzijn van Christus – Christina – gedurende dit Holy Consult – ook voor jouw BeZieling toegankelijk wordt.  

MAIL OF BEL ME VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
(zie onderaan dit bericht mijn contactgegevens)

IN MIJN KRISTALKAMER HEERST EEN SERENE LEMURIAANSE SFEER EN MIJN AANWEZIGE KRISTALLEN STAAN IMMER AFGESTEMD OP ALLE SFEREN IN MOEDER AARDE EN DE KOSMOS VIA DE ULURU ROCK STERRENPOORT EN DE 12 SOULFEGGIO KLANKPIRAMIDE TEMPELS IN MOEDER AARDE


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn website aanbevolen producten of werkmethoden. Niet een komt er in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

  

 

Andere suggesties…