Ingewijd AMULET: Medicijn Boeddhin van Genezing – kan als halsketting gebruikt worden

13.00

Afmeting: 4 x 4 cm (brxh)

Chakra’s: Allen

Inclusief rood Koord en beschrijving van de Medicijn Boeddha. Handgemaakt in Nepal.

  • Deze Amulet kan om de hals gedragen worden of meegenomen worden in tas, jas, portemonnee etc.
  • Ook kan men dit Ingewijde Regenboog Amulet onder het hoofdkussen leggen, ophangen boven een deur of neerleggen op een huis Altaartje, in praktijk, kantoor, of in de auto.

Deze Helende en Beschermende Medicijn Boeddha, soms ook Lapis Healing Meesteres genoemd, is een Bron van Magische Vrouwelijke Kwan Yin krachten. De Medicijn Boeddhin draagt haar rechter arm (niet op deze Amulet) draagt ze een Myrobalan plantje, die ook wel de Koningin der Medicijnen wordt genoemd, omdat zij zóveel helende effecten beschikt bij zowel traumatische klachten als lichamelijke ziektes. Haar linkerhand rust in haar schoot met daarin een Bedel-nap gevuld met een Nectar voor een van Lang  & Gelukkig Leven.

De Helende Mantra van de Medicijn Boeddha is: Om Bekandze Bekandze: Klik HIER om deze Mantra via mijn Spotify Afspeellijst (nr. 2) te beluisteren en mee te reciteren.

Of klik HIER om meer over de ware betekenis van de Mantra te lezen.

2 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…