Aquamarijn – LeMUria Kristal bij uitstek – Jaren Healing mee gegeven in mijn Sterrenpoort!

111.00

Afmeting 6 x 3 x 7 cm (lxdxh)     Gewicht 195 gram

Chakra’s: ALLEN met name 5e

Hét Kristal van het Aquarius Tijdperk dat sinds het jaar 2000 over Moeder Aarde uitrolt om de Terugkeer van LeMUria te bewerkstelligen en ook via jouw Hogere Intuïtieve gave vorm te krijgen! (Zie ook Andara Obsidiaan, Celestien, Blauw Aragoniet of Oceaan Jaspis)

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk en brengt alle chakra’s mooi op één lijn! Verhoogt intuïtieve vermogens.

Aquamarijn maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk.

Aquamarijn is bijzonder krachtig en heeft een positieve werking op de gezondheid van de mens. Aquamarijn is een soort beryll en dankt haar kleur aan spoorelementen van lithium, calcium en fluor.

Fysiek werkt Aquamarijn verkoelend, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Ze heeft een positieve werking op de keel, klieren, schildklier, hypofyse, ogen, het gebit en de kaak. Aquamarijn kan verlichtend werken bij hoesten en bronchitis, huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis en bij ontstekingen aan de voorhoofds- en bijholtes. Tenslotte kan het de vochtbalans herstellen, vermindert het stressgerelateerde darmklachten en kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.

1 op voorraad

Andere suggesties…