Aanbieding!

Azuriet Ruw – LeMUria OverZiel van Sirius Kristal – Jaren Healing meer gegeven in mijn Healingpraktijk Sterrenpoort

66.00

Afmeting: 7 x 6 x 4,5 cm  (lxbrxh)  –  115 gram

Chakra’s: 5, 6 en 7

Dit Koningsblauwe Moeder LeMUria Isis Azuriet Kristal werkt diep helend en verhelderend in op de LeMUria OverZiel Geest!

Je krijgt leiding en heling voor het verzorgen van jezelf, waaronder reiniging van diep emotionele wonden. Soms helpt het om hierbij eens goed op je voedingspatronen te letten en je te weerhouden om  geraffineerde suikers en alcohol tot je te nemen, zodat jij je distantieert van chemische en bewerkt voedsel en negatieve invloeden daarvan.

De krachtige Overziel van Isis via Moeder LeMUria, weet het licht der liefde weer aan de LeMUria ziel over te brengen. Deze ziel krijgt dan weer ruimte om wijsheid en gevoelswarmte door het aardse lichaam te laten stromen.

De blauwe schitterende ruwe krachtpatser zal je niet snel ergens tegenkomen. Zij  zal de eigenaar behoeden en als Gids bijstaan. Zij zorgt dat spirituele chakra’s zoals het 3e oog, de keel en de kruin zich alsmaar verder ontwikkelen en zullen opengaan. Hiervoor kiest zij hoge energieën uit om haar prachtige boodschappen over te brengen, maar ook om Lichaam, Ziel en Geest in harmonie met elkaar samen te gaan laten werken, uitgelijnd op de Gallactische Federatie van Sirius en de Pleiaden. 

Gebruik haar tijdens mediteren of het channelen om de spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen.

TIPS:

Laat ook de Helende klanken van mijn stem door je heen werken, door af en toe eens een LeMUria Healing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

Doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Uitverkocht

Andere suggesties…