** Een ‘Kristal Klank Activatie’ van jouw Kristal of voorwerp: Mogelijks sinds 21-9-2022

33.00

Sinds de 2e LeMUria JaarCirkel & Kristal Activatie dag op 21 september 2022 is het weer mogelijk om in de kristallijnen Schelp Elfen leefwerelden van LeMUria binnen te treden als je over de juiste toegang sleutelcodes beschikt. Dit is nog maar voor een handje vol – meest oorspronkelijke – LeMUriaanse Kristal Healers mogelijk geworden, waarvan ik, Maria van der Geest, er één ben.

Beschik jij over een LeMUria Kristal, dan kan je mij in jouw LeMUria Kristal naar binnen laten reizen en de Elfjesklanken laten ‘lezen’ en op Holy-stische wijze met Klankschalen tot leven brengen.

Ik plaats dan een foto, die je mij hebt toegezonden van jouw te Activeren Kristal, in een ronde cirkel Kristallijnen Planeet & Piramide gerelateerde Klankschalen, naast mijn Soulfeggio Piramide JaarCirkel, LeMUria Sprays en Bloemen Essence Crystal Rollers, kristallen schedels en wat nodig geacht wordt per Kristal Activatie.

Dit is een veredelde KLANK KRISTAL ACTIVATIE,  want jouw kristal zal HERKEND WORDEN worden vanuit een van de Schelp Elfen Leefwerelden in Moeder Aarde. welke verbonden was met een Piramide Klankveld. Ieder Kristal is namelijk drager van een eigen ‘LeMUria Wijsheidscode Klank’ in haar cel geheugen, die pas sinds 21-9-2022 weer kan worden opgenomen in het BOMBASTISCHE SOULFEGGIO ELFEN PIRAMIDE ORKEST van de Uluru Rock Domein, down-under Australië, die in afstemming op alle Piramides en Meridianen hét grote ULURU ROCK MERIDIANEN UURWERK aantrilt. 

  • Ik schouw en geef altijd Klank Kristal Activatie op specifieke krachtdagen als een Volle Maan of LeMUria Poortdag,
  • Om mij dit te laten doen help je op krachtige wijze Moeder Aarde, want in de gemiddelde winkel, webshop of markt, liggen nauwelijks kristallen en Edelstenen die al geopend en deels geheeld zijn, laat staan geactiveerd!  
  • Jouw Kristal of (half)edelsteen zal hierdoor weer opgenomen worden in de Helende oorspronkelijke LeMUria Klank Kristal Kleur & Geur Orkest van de Elfjes.

Wens jij  een Klank Kristal Activatie voor een Kristal, Skull, Draak, Sieraad etc.? Stuur mij dan na bestelling en betaling, meteen een duidelijke FOTO naar Maria@sterrenpoort.com  én schrijf dat je net een bestellingsopdracht hebt geplaats.

TIPS:

Ik groet je vanuit mijn Moeder LeMUria Hart,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Mail: Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

 

Andere suggesties…