Toermalijn / Bergkristal in Shungit met Roze Violette Manen- LeMUria Elfen Klank Eenhoorn in kunsthars nr 39

144.00

Afmetingen: 13 x 4.2 x 12 cm (hxbrxd)   Gewicht 618 gram

Chakra’s: Allen

Deze Eenhoorn behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Eenhoorn Skull Lijn’, welke geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen door Maria van der Geest– Speciaal laten samenstellen door Anja de Vaal, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om hen terug te laten keren naar het Moederland Elfjes Rijk MU! Iedere Eenhoorn is gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Deze Krachtige LeMUria Eenhoorn is een LeMUria Avalon Sterrenpoort van Zwart Toermalijn & Bergkristal in Zwart Shungit, natuurlijk gebaseerd op Licht en Liefde. Zij bevordert het contact met jouw Innerlijk Kind via je Hoger Zelf. Ze werkt via haar Bronnen door de Zon- & Maanpoorten heen van onze Moeder Aarde. Ze reist wat af door het universum om overal Kosmische waterwegen aan te leggen of te heropenen bij Bronnen, die bij Sterrenpoorten liggen rondom onze planeet boven de dampkring. Zij staat afgestemd op de Oude LeMUriaanse Zielen, die het leven weefden en bezielden samen met de Kwan Yin Draken, Walvissen, Dolfijnen en Oeroude Schildpadden. Zij staat met haar kristalheldere vrolijk makende Eenhoorn Elfjes Energie jouw Bezielde Elfen Klank Taak via haar Eenhoorn Sterrenpoort in Avalon, afgestemd op de Holy Sterrenpoort van Oegstgeest-Leiden op het Kristallijnen Netwerk én jouw Ster – Planeetafkomst.

Zij zal met jouw zelfhelende en mediamieke gave, een grote actieradius bereiken. Op communicatief gebied haalt ze het onderste uit de kan voor je, waardoor je makkelijker contact met je LeMUria Gidsen en Hogere Schelp BronElf zal krijgen.

Deze Eenhoorn staat met haar Venus LeMUria Liefdeskracht en de Goud Zilveren Koperen Diamantine Energie in afstemming op mijn zwart-witte Zebra Jaspis Skulls. Ze werkt op ALLESBUNDELENDE Zwarte Moeder Straal samen met de Bergkristallijnen Wit Seleniet & Zwart Shungit/Toermalijn om haar Moeder Frequenties vanuit de Verre einders in de Kosmos op te halen en te verenigen met de de omhoog stralende Elfjesbronenergie in Moeder Aarde. 

Kijk gerust ook even bij de letter Z van Zebra Jaspis in mijn Kristallen Schedel Webshop én focus je op een of meerdere foto’s en neem de info in je op.

Extra toelichting:

Heb je wel eens Beelden in je slaap uit een feeëriek paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Draken, Eenhoorns, Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria Tonen weer terug te geven. Zij vormen met elkaar namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort zijn alle LeMUria ToegangsPoorten, van een klein kiertje in het voorjaar van 2021, door de LeMUria LichtCirkels nu weer wagenwijd open aan het gaan. Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar nu ook weer steeds meer vanuit de Paradijselijke Diamanten Harte KERN van Moeder Aarde.Dit verloopt vanuit de Schelpenbron via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom, alle kanten op via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaatstroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! AANGEMOEIDIGD EN ONDERSTEUND DOOR DE EENHOORNS DIE ALS EEN TORPEDO HUN FLUITENDE FREQUENTIES STUREN. DIT GEBEURT OOK VIA JOUW LEMURIA STAMBOOM PRANA-KANAAL, want zij herkennen je als  Regenboog LeMUriaan vanuit de Sterrenstelsels en Sterrenpoorten.

Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

TIP:

– Unicorn / Eenhoorn of Elfjes Aura Sprays van 30 en 100 ml. Klik HIER om te zien welke LeMUria Aura Bron Sprays jouw leven zullen verrijken om jouw fijnbesnaarde harteklank weer in harmonie terug te laten keren op Moeder Aarde in afstemming op de Hartslag van Hunab Ku’h in het Omniversum

1 op voorraad

Beschrijving

Deze Heilige LeMUria Drie Eenheid Eenhoorn werkt vanuit de 7e dimensie en van daaruit werken ze samen met de Vliegende Pegasus LeMUria Brigade, Hathors en LeMUria Engelen. Zij zijn een Hogere Gouden Blauwdruk van de Bezielde paarden waarmee paardenfluisteraars coaching en healing geven op Moeder Aarde. Jouw Eenhoorn zal alleen vanuit een zuivere Meester-intentie met jouw Ziel omgaan om  trilling te verhogen naar de LeMUria Trilling van weleer.

Waar Engelen hartenwensen helpen vervullen, zo vervullen mijn Eenhoorns jouw Zielenwensen die natuurlijk afgestemd staan op het Grote ZielPlan van LeMUria, in overeenstemming met jouw Goddelijke Blauwdruk hier op Moeder Aarde.

Doordat steeds meer mensen een geheelde Innerlijke Vader-Moeder-Kind relatie verwerven, kunnen deze soms op een Pegasus (lijken op Eenhoorns) rondvliegen, springen, dansen, zingen, fluiten én bliksemsnel handelen. Hierdoor kunnen ze jou zowel dieper laten gronden alsook tot grote hoogten laten reiken naar je Hogere Elf-Ziel-Zelf, waardoor Hemel en Aarde door jou heen steeds meer zullen samenvallen en jullie samen ook voor de rest van de wereld de LeMUria Toonladder Regenboog Heilige Geest spiraalsgewijs grens verleggend kunnen uitweven.

Ieders hulp is bijzonder welkom. vooral nu LeMUria ook doorbreekt vanuit de allergrootste LeMUria Elfen Poorten op en rondom Tasmanië in de Tasmanzee, en vanuit Nieuw-Zeeland de oversteek maken via alle overige LeMUria continenten naar de rest van de Moeder Aarde.  Met name langs oude rivieren en rivierdelta’s of waar meerdere stromen elkaar ontmoeten, bij Vulkanen, Bronnen en beken in de buurt van Heilige Bomen, bij Vrouw Holle Wegen in bossen…..

Andere suggesties…