Bèta Kwartskristal Zaad 1 – is gekristalliseerd Bergkristal

33.00

Zakje 50 gram met losse Ge-HOLY-ficeerde kristalletjes

Chakra’s: Allen

Dit Holy-stische Bèta Kwarts Kristal  Zaad komt uit Ciemas Kampung, West Java in Indonesië. Deze bijzondere kwarts kristallen zijn ontstaan onder de druk van zeer hoge temperaturen. Hierdoor zijn zij uit de oorspronkelijke trigonale bergkristal kwarts vorm getransformeerd tot de hoog symmetrische hexagonale kristal Piramide structuur.

Het bestaat deels uit kleine Citrien kristalletjes ic.m. Amethist en Celestien. Het maakt dus vrolijk, beschermd en verbind je tegelijkertijd met je Hogere Zelf.

Bèta Kwarts verbind je met de energetische blauwdruk en werkt ondersteunend in op het DNA.
Zij geeft je de Oervermogens terug om jouw Goddelijkheid op Moeder door jouw fysieke lichaam heen, haar herintrede te laten doen, zoals zij dit ook deed in de Hoogtijdagen van LeMUria en Atlantis .

Heerlijk om een zakje gevuld met bèta kristalzaad:

  • in je handen te houden tijdens meditatie
  • Bij je te dragen als je voor jezelf een Aardehealingdag organiseert
  • Om een kristal ergens achter te laten waar je voelt dat er weinig energie is
  • Om een Kristal aan het drinkwater toe te voegen en vervolgens 1 glas per dag van te drinken om de hoge helende frequentie van deze oer kristallen nog directer aan je lever, nieren, gal en totale waterhuishouding mee te geven
  • Of in een gesloten zakje op een pijnlijke plek op je lichaam te plaatsen. Via haar Holy-stische inwerking zal je een flinke booster aan helende frequenties ontvangen,

Waarna je de kristalletjes lekker weer een paar uurtjes laat bijtanken. Bijvoorbeeld buiten in de zon of tussen een groep gewijde LeMUria kristallen van de 4 Aartsengelen in!
Zie maar wat jou het meeste aanspreekt.

Tot slot las ik elders op het internet over het gebruik van deze hexagram kristalzaden het volgende: “Omdat deze kwarts de DNA zou kunnen resetten, is dit kristal voor veel aandoeningen te gebruiken. Vooral actief op ontstekingsziektes en DNA gerelateerde ziektes. Dit zijn o.a. tumoren, botstructuren en auto-immuun ziektes”.

Ik zeg: Kijk wel uit, want mijn gevoel zegt dat tumoren hierdoor ook extra hun best kunnen gaan doen, hier bedoel ik: woekeren en uitzaaien! 

2 op voorraad

Beschrijving

 

 

Extra informatie

Gewicht 50 g

Andere suggesties…