Boek: De Mystieke kracht van SYMBOLEN, een verborgen Taal – auteur Esther den Engelse

27.00

LET OP: Dit boek is niet meer via deze Webshop te bestellen. Om rechtstreeks bij auteur Esther den Engelse te bestellen:
Tel: 024 3585822 of mail e.den.engelse@kpnplanet.nl

“De Mystieke Kracht van SYMBOLEN, een verborgen Taal”
door Esther den Engelse.

Wie dit boek samen met het Boek:
‘Godin Tara’ bij Esther den Engelse bestelt,
ontvangt
de kaartenset van Godin Tara GRATIS !

Het boek heeft Esther opgedragen aan “Allen die het pad naar het Eenheidsbewustzijn volgen”. Zij hoopt dat haar boek een vonkje licht mag brengen in een wereld die het zo nodig heeft…

Full Colour | 208 pagina’s | Soft cover/flappen
Leeslint | Genaaid |15 x 21 cm

Een uitgebreide woordenlijst geeft meer inzicht in een aantal woorden en begrippen. De teksten worden afgewisseld met kleurenillustraties, allerlei wetenswaardigheden, citaten, affirmaties, spreuken en gedichten. In aansluiting op de teksten is een aantal van haar schilderingen afgebeeld.

Neem alvast een kijkje in haar: SYMBOLEN Boek

Voor meer info: BESCHRIJVING linksonder

 

Uitverkocht

Beschrijving

Dit boek is als een ontdekkingsreis door de wereld van
symboliek welke Esther den Engelse heeft gemaakt bij het
ontwerpen van haar collectie zilveren symbool sieraden,
waar een mystieke en fascinerende wereld achter schuilgaat.
Zij ontdekte gaandeweg een verrassend complex geheel
van onderlinge verbondenheid, wat vaak laat zien hoe nauw alles met de meest oude (spirituele) tradities verweven is.

Op inspirerende wijze beschrijft Esther de diepere betekenis van zo’n 80 bekende en minder bekende symbolen waaronder ook een aantal krachtdieren, waarmee zij haar verbondenheid met de natuur laat zien. Naast het zilversmeden en het schilderen van Ikonen, Boeddha’s, Bodhisattva’s en Egyptische goden, verdiepte zij zich jaren in oude culturen, (natuur)religies, spirituele en mystieke tradities, symboliek en de heilige Geometrie van de Schepping. www.ikonenboeddhas.nl

Eén van de functies van symboliek is de afstand tussen de veelvoud van de dingen die wij waarnemen en de Eenheid van de Schepping te verkleinen. Met de door haar handgemaakte sieraden wil zij anderen iets “aanreiken”, waardoor zij ook “aangeraakt” kunnen worden door de tijdloze wijsheid die erin verborgen ligt.

Esther den Engelse heb ik persoonlijk leren kennen, doordat ik van haar hand voor mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest, een schilderij van Groene Tara heb aangeschaft en enkele sieraden.

Samen werken Esther en ik vanuit Eenheidsbewustzijn aan het verlangen om de Goddelijke Moedergodin weer terug te laten keren op Moeder Aarde. Dit is de reden waarom ik ook haar 2 boeken ook zo graag in mijn webshop wil verkopen, omdat ze heel overzichtelijk gedetailleerde informatie bevat ter aanvulling van mijn berichten op deze website www.mariavandergeest.com heb gepubliceerd.

Het boek verwijst naar de bijzondere en beslissende overgangstijd waarin wij nu leven, waar de Ouden al eeuwen geleden bekend mee waren. Het gaat ook over bewustwording, compassie, liefde, hoop, vertrouwen, eenheid,innerlijke kracht en verbinding met ons hart. Het roept op om ons met elkaar te verbinden en te inspireren tot een meer duurzame, vreedzame en multiculturele
samenleving. 

Esthers tweede boek is inmiddels verschenen onder de titel
Godin Tara” én is ook te koop in deze LeMUria Hathor Webshop.

Extra informatie

Afmetingen 21 × 15 × 1 cm

Andere suggesties…