Carneool & Opaliet: Bezield drakenpaar nr 21

111.00

Afmeting: 6x3x3.5 cm (lxbrxh)

Dit paar bestaat uit een:
Ge- Holy-ficeerde Carneool Draak  en een
Ge-Kwan Yin-nifeerde Opaliet Drakin

Zij versterken elkaar in VEELVOUD en zijn als zodanig in staat om de Scheppende Goddelijke Kwan Yin  Moeder kracht uit de LeMUria Moeder Bron in het Uluru Rock Domein, via jullie gezamenlijke kanaal omhoog te trekken om te verspreiden via de Oer LeMuriaanse Draak-Drakin Lemniscaat stroom over Moeder Aarde.


Drakenlemniscaat met 4 hoofd elementen vortexen en 12 hoofdchakras

In mijn webshop verkoop ik tevens ter ondersteuning van het herboren laten worden van LeMUria op Moeder Aarde:

1 op voorraad

Beschrijving

Beste LeMUriaan

Er doet zich momenteel een wonderlijk fenomeen voor op Moeder Aarde. In de LeMUria Draak Dimensie vinden momenteel bijzondere ontmoetingen plaats op hoog niveau. Draken herenigen zich weer met rasse spoed op magische wijze met hun Tweelingziel maatje terug, geholpen door de weer tot leven gekomen Elfjes Poorten in ombinatie met de Eenhoorns-Zeemeerminnen-Dolfijnen-Walvissen-ZeeSchildpadden onder een toeziend oog van de Magiër Merlin(a).

Als een sprookje klinkt het misschien in de oren, maar onlangs heeft mijn Kanjer van een ‘Septari Drakinnen EI’,  mij in de Sterrenpoort aangespoord om een partij Draakjes in te kopen, want zij stond toen op het punt om haar bevruchte eieren te baren! Om hen allen een onderkomen te geven heb ik 84 draakjes ingekocht met de afmeting: 6x3x3.5 cm. Hiervan kon ik 42 Bezielde TweelingZielenparen samenstellen van een vrouwelijke Drakin met een mannelijke Draak.

Heb jij het gevoel dat je af en toe bezoek krijgt van een Drakenpaar? Overweeg dan eens om mijn bezielde Drakenparen aan te kijken in mijn webshop. Wie weet dat je daarna een rustiger gevoel krijgt door in overweging te nemen om dit paar onder je hoede te gaan nemen. Maak niet uit of je al weet wat de bedoeling van hun is, want zij zullen je beschermen en laten voelen wat jou aandeel ooit samen met hen geweest is ten tijde van de aanleg van de drakenlijnen op Moeder Aarde en de op bouw het allereerste leven in LeMUria.

Zij zullen je met hun LeMUria Regenboog Drakenenergie helpen
EEN LEMURIA KROON OP JE LEVEN TE ZETTEN.

Lees meer over LeMUria en haar draken- & drakinnen op dit Blog.

Extra informatie

Afmetingen 6 × 3 × 3.5 cm

Andere suggesties…