Versteend Hout – Moeder Drakin XL 27: ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN

333.00

Afmetingen 17,5 x  9,5 x 8 cm (lxbrxh)    Gewicht 1313 gram

=Versteend Hout uit (LeMUria) INDONESIË

Het versteend hout uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. De dinosauriërs waren in die tijd al zo’n 45 miljoen jaar uitgestorven! Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

Versteend Hout Drakenschedel:

Chakra’s:1, 3 + 6 (derde oog)

Deze reusin onder mijn Drakinnen heeft zich diep uitgelijnd binnenin het hart van Moeder Aarde via talloze leylijnen, bronnen en rivieren. Ze is een van de MoederDrakinnen, waarvan er 12 in de LeMUria Klankschalen en SOULfeggio Klank Piramides Cirkel zijn ingewijd tijdens de week van het Uluru Rock Kerst Event eind 2022.  Ze hielden de wacht rondom de Gaia Tree – Oermoeder Rassen Stamboom van LeMUria. Deze kan je visualiseren in de Uluru Rock Rots, waarbij haar takken de hemel reikte én haar wortels in verbinding met elkaar Moeder Aarde in evenwicht hielden. 

Daar deze krachtpatseres een geheugen heeft dat teruggaat tot minstens 20 miljoen jaar geleden én haar BOOM ooit op de kruisingen lagen van vele meridianen en water-leylijnen die later rivieren werden, is zij stamhouder van vele coördinaten van de LeMUria Familie. Wie haar onder haar HOEDE neemt zal op de meest rechtstreekse wijze verbonden zijn of worden met het moment van de opbouw van LeMUria. ALS JIJ JE DUS AANGETROKKEN VOELT TOT DEZE VERSTEEND HOUT MOEDERDRAKIN, DAN BEN JE DUS VAST OOK EEN VAN DE LEMURIA-FAMILIE-STAMOUDSTEN. Ze zal je in de watten leggen, beschermen, bewaken, gronden, BeZielen en leren opkomen voor jezelf als dat nog nodig zou zijn. Maar dat niet alleen, ze zal je meenemen door de MOEDERPOORT (ergens bij de MoederMaas – Maasplassen) der LeMUria Poorten om op reis te gaan naar verre einders van het Omniversum tijdens meditatieve momenten en/of in je slaap. Je zal groeien in bewustzijn en steevast uitgroeien tot een standvastige terug gekeerde LeMUriaan op Moeder Aarde. 


Ceremonie aan de Maasplassen bij Roermond op 12-12-2022 toen de Centrale LeMUria Moederpoort voor het eerst weer openging en wij LeMUrianen door de Sterrenpoort meegenomen konden worden naar de verre einders, op zoek naar onze Tweeling SterrenZiel ergens op een STER / PLANEET, tot dan toe onbereikbaar in het Omniverum.

Versteend hout werkt aardend, beschermend en stabiliserend.

De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om bij je te dragen tijdens het reizen of als je last hebt van heimwee gevoelens.

Zij helpt negatieve energieën en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet af te voeren waardoor je je weerbaarder en sterker zal gaan voelen. 

Zij werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling, is ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Zij vermindert incarnatieproblemen en bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt.

Fysiek heeft deze Versteend Hout Skull een positieve werking op  skelet & bottenstructuur (o.a. bij osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…