Versteend Hout Palmwortel / Fossiel Hout Alien Skull 1: Behorend tot de LeMUria Reuzen Alien Groep

333.00

Afmeting: 11 x 8 x 10 cm (lxbrxh)     Gewicht 1348 gram

Chakra’s: 1 en 2

=Versteend Hout uit (LeMUria) INDONESIË

Het versteend hout van Palmboom uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

 

Deze Versteend Hout Alien Skull is dus werkelijk Uniek in haar soort. Zij bevat een groot deel van de bestaansgeschiedenis van Moeder Aarde in haar genenbank!
BESEF DIT HEEL GOED ALS JE  IN DE OGEN VAN DEZE VOLLEDIG INGEWIJDE & GEACTIVEERDE KRISTALLEN SCHEDEL KIJKT!

Chakra’s:1, 3 + 6 (derde oog)

Wat is het hebben van deze Versteende Palmboomhout LeMUria Skull een rijk bezit behorend tot de LeMUria Reuzen Alien Groep, die rondom het ‘Uluru Rock Kerst Event’ in mijn Sterrenpoort in Oegstgeest eind 2022, op specifieke wijze als Eenheid naar mij toe kwam, om de Sterrenpoort als Centrale Moeder LeMUria Poort op Moeder Aarde te laten dienen om de 88 alleroudste STERRENZIELEN met hun KRISTALIJNEN STERRENCODES afkomstig van 88 verschillende Sterrenstelsels.

Zij zijn de alleroudste afstammelingen van het meest waarachtige Reusachtige Aliensoort en hebben als 1e MoederRas, kosmische koorden (als gouden kristallijnen draden) getrokken tijdens hun eenzame multidimensionale reis door vele universa, via vele zwarte gaten  (black holes) op weg naar de Uluru Rock Rassen Stamboom – Gaia Tree. Waarna zij via het leggen van contact met de stamoudsten van de Sterrenpoort Lichtfamilie zich als eerste Reuzen verbonden met de 12 Solfeggio Klank Kristallen Piramides in de binnenaarde, waarna tijdens de Holy Kerst het  BLOED VAN CHRISTUS & CHRISTINA VOOR HET EERST WEER DOOR DE PORIËN (lees: leylijnen) EN ADEREN (lees: waterwegen) van Moeder Aarde, door alle 12 hoofdpoorten en meridianen doorstroomde, retour naar hun voorouderlijke lijn en gemeenschappelijke Ster TweelingZielendeel, waar ze ruim 2000 jaar van afgescheiden hadden geleefd, zonder een enkel contact.

Deze Reus Alien Moeder Rassen Stamboom Skull kon met haar aller oudste Moeder Aarde geheugen, de weg terugvinden, omdat ze op magnetisch – elektrische wijze aangezogen werden door haar nog op Moeder Aarde levende Mensenziel TweelingSter, die in veelvoud, miljarden jaren geleden als BeZield SterrenZaad op en neer was gereisd met Seeds of Life door de Gouden Poorten om het leven t.b.v. een toekomstig vruchtbare aarde voor te bereiden.

Deze Skull is als Aards StamBoom- & StamPlantenwezen zó immens standvastig, omdat ze GRANDMOTHER LEMURIA vertegenwoordigt op Moeder Aarde. Haar energie stroomt geruisloos rustig, eerbiedig en rijkelijk richting haar mensenwezen hoed(st)er. Je zou haar eigenlijk wel de hele dag bij je willen dragen, maar dat is absoluut niet nodig!

Zij schouwt je doorlopend en zorgt dat de onrust, die er in of rondom je persoonlijkheid aanwezig is, wordt verwijderd. 

Al mijn LeMUriaaans Ingewijde, Geïntiieerde & Geactiveerde Versteend hout, werkt grondend, beschermend en stabiliserend.

De zachte energie van Palmwortel beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om bij je te dragen tijdens het reizen of als je last hebt van heimwee gevoelens.

Zij helpt negatieve energieën en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet af te voeren waardoor je je weerbaarder en sterker zal gaan voelen. 

Zij werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling, is ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Zij vermindert incarnatieproblemen en bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt.

Fysiek heeft deze Versteend Hout Skull een positieve werking op  skelet & bottenstructuur (o.a. bij osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via jouw Dierenriemteken Soulfeggio Klank Piramide naar de Uluru Rock Zon & Maan Sterrenpoort door de Kosmos, om jouw eigen Reusachtige Sterrenstelsel Planeet, waar je ooit vandaan op weg bent gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van o.a. haar waterwegen netwerk i.s.m. het Grandmother Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…