Goud Obsidiaan Alien Skull

166.00

6.5 x 5.5 x 7 cm – 291 gram

Chakra 1, 3, 4e (HART chakra)

Deze werkelijk uniek Goud Obsidiaan Alien Skull zit barstensvol Oercodes / LeMUria Scheppingscodes en planetaire data coderingen. Ze zal je aanmoedigen om voor GOUD te gaan en helpt bij het manifesteren van datgene wat jou echt geluk en vreugde zal schenken. Zij brengt geluk en voorspoed en trekt welvaart en goede dingen naar zich toe.

Ze zal je bewustzijn verhogen, zoals de zaken waar je tijd aan besteed en laat je inzien welke wel en welke niet nuttig zijn of van negatieve invloed zijn.

Leg deze Goud Glanzende Alien skull gerust eens een poosje op de zonnevlechtchakra om je energie te richten op je wens.
Ze is een échte Zielswerker en brengt met haar Gouden Zonne Energie, jouw waarheid, jouw kern aan het Licht en weerspiegelt deze, zodat je kan ontdekken wie je van binnen werkelijk bent. Dit gebeurt op een krachtige waarachtige en Holy-stische wijze, vol Magie, door jouw diamanten Hartenkern met haar Goud twinkelende LeMUria Regenboogstralen fijn te slijpen.

Ze vermindert makkelijk alle blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen om helderheid van geest te bevorderen en de zintuigen scherper te laten waarnemen.
Ook positieve inwerking op gewrichtsproblemen, krampen en beperkingen in de bloedsomloop. Leg haar regelmatig in de gouden zon of zilveren maan om haar te ontdoen van opgenomen verontreinigingen na gebruik omdat zij veel negativiteit kan opnemen.

Zij IS ABSOLUUT EEN KRISTALLIJNEN DATABANK GEVULD MET OERBEWUSTZIJN VAN LEMURIA

Al in de Steentijd werd obsidiaan gebruikt voor het maken van werktuigen. Zo gebruikten de Indianen in Noord-Amerika al goud obsidiaan om er scherpe speren en pijlpunten van te maken, zoals de Maori’s deden en nog altijd doen met hun Groene Jade.

Goud + Zwart + Regenboog + Andara Obsidiaan was tevens voor de Indianen een hele belangrijke Healingsteen en Talisman.

Goud Glans Obsidiaan wordt ook wel de etherische waakhond genoemd omdat zij je energieveld beschermd en werkt als een schild tegen negativiteit en degene die je proberen tegen te houden om je doelen te bereiken.

Goud obsidiaan is zwart obsidiaan met een gouden glans. Een bijzonder krachtige steensoort, sterk reinigend. Ze trekt negatieve energie uit jouw lichaam, omgeving, ontlast de invloed van straling, wateraders, elektrosmog en beschermt daarom ook tegen psychische aanvallen.
Vermindert negatieve invloeden van angst, haat, twijfel, woede en andersoortige narigheid die je op zou kunnen ontvangen in je omgeving.

Zorgt voor een stevige gronding en geeft hij (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden.
Ze biedt een pijnstillende, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Chronische kou zal door betere gronding en doorbloeding verdwijnen.
Zij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
Geeft Inspiratie
Hulp bij het Carrière maken
Hulp in jouw praktijk of op het werk
In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt.