Hickoriet Walvis 5 – Een Oer LeMUriaanse Wijsheidsziel

44.00

Afmetingen: 5.5 x 2.5 x 4.5 cm (lxbrxh)

Alle Walvissen in deze LeMUria Healing Webshop maken deel uit van het Eenheidsbewustzijn van de Maori Natuur Spirit ‘Pakake’ Walvis. Zij zijn niet alleen diepzee duikers, ze nemen je ook mee op hun avontuurlijke, vaak nachtelijke rondreizen door de oceanen van het Rijke Verenigde LeMUria Leven!

Hickoriet is een aardende vrolijk makende steen die de creatieve LeMUriaanse Geest bevordert en haar emoties verzacht.

Hickoriet geeft duidelijkheid in je gevoel.
Ze maakt je sterker en minder ontvankelijk voor manipulatie.
Ze helpt je bij het leren inzien van je gemaakte ‘fouten’.
Ze helpt met name alle kinderen om trouw te blijven aan hun eigen gevoel.
Ze versterkt jouw wilskracht, en helpt je om beter op te komen voor jezelf.

Krachtdieren zijn geweldige gidsen, begeleiders en beschermers die ons nu – net als vroeger – steun en hulp kunnen bieden. Zeker in deze tijd van angst en onrust kunnen totemdieren ons ondersteunen, versterken en energie geven. Ze laten ons zien welke krachten we al hebben of juist nodig hebben, hoe we onze zelfhelende krachten kunnen activeren en hoe we zo de balans in onszelf kunnen herstellen.

De walvis is een prachtig krachtig empathisch, intuïtief en communicatief zeedier. Verschijnt dit krachtdier op je pad? Dan moedigt ze je aan om opnieuw te verbinden met deze krachtige aspecten in jezelf.

Is dit jouw Walvis? Dan sta jij voor de kwaliteiten:

Creativiteit, inspiratie, familie, intuïtie. De walvis is de bewaarder van de geschiedenis van Moeder Aarde en al haar geheimen.

De herinnering aan het magische moederland Mu wordt door de walvis levendig gehouden. Eens was zij getuige van de grote catastrofe, waarvan ons Moederland het slachtoffer werd.

Mensen met walviskracht hebben meestal een scherp ‘gehoor’ en kunnen met deze gave alle informatie oproepen die in het Universum opgeslagen ligt. Vaak zijn ze ook telepathisch begaafd. 

Vaak weten ze zelf niet wat de Bron van hun kennis (lees wijsheid) is, en wordt hun pas in de loop van de tijd duidelijk hoe ze hun gaven kunnen inzetten.

De walvis leert de mensen hun eigen, oorspronkelijke Toon te vinden en zich met haar te verbinden, want zij draagt de geschiedenis van alle levende wezens in zich. Zij toont aan dat de juiste frequentie een genezende werking heeft.
Met de hulp van deze Oer Walvis kun jij je opnieuw leren verbinden met de oeroude taal die nog vóór de ontwikkeling van de huidige taal werd gebruikt als communicatiemiddel.

Deze wijze LeMUriaanse Walvis wijst je de weg naar wie je in werkelijkheid bent:  EEN LEMURIAAN met talloze Gaven en Talenten!

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 64 g
Afmetingen 5.5 × 2.5 × 4.5 cm

Andere suggesties…