Holy LeMUria LichtCirkel Volle Maan Ticket: 27-4-2021 =excl MP3

13.00

Deze Volle Maan wordt gehouden in de:

  • Meester Saint Germain Regenboog Frequentie
  • We gaan dit keer als LichtCirkel helpen bij het HerActiveren van het Klank-kristalportaal en de ElfenPoort in de wijde omgeving van ‘Mount Shasta – Californië in de V.S.
  • De afgezanten van de Sterrenstelsel Taurus Aldabaran zullen ons hierbij extra van dienst zijn. De hoofdkwaliteit van hun Sterrenstelsel is TRANSFORMATIE
  • De amethist Aarde Drakin-Draak én
  • het bewustzijn en krachtveld van de Maori ‘Koru (Varen) ondersteunt ons de komende 4 weken onder de noemer ‘Familie als Gezelschap’
  • Samen met de Scheppende LeMUria Toon 4 ‘CAN’ & klink thuis minstens 10x de Volle Maan Mantra ‘ENNYA’

Door dit Ticket te kopen, geef jij je eenmalig op voor mijn ‘LeMUria Healing LichtCirkel , waarbij we in contact staan met de MoederBron van al het Leven, down-under het Uluru Rock district. Op de allereerste plaats om Moeder Aarde bij te staan en LeMUria door jou heen herboren te laten worden d.m.v. Activaties en Initiaties. Jij zal hierdoor ook healing en codes ontvangen t.b.v. je eigen spirituele ontwikkeling en diepere bezieling met je Hogere Ziel Zelf. Deze LichtCirkels worden door mij geleid op AFSTAND  van 20-21 uur op VOLLE MAAN in 2021 op:  27-2-2021, 28-3-2021, 27-4-2021, 26-5-2021, 24-6-2021, 24-7-2021, 22-8-2021, 21-9-2021

Altijd ontvangen mijn deelnemers voor Moeder Aarde Activaties & Initiaties en men zal tijdens de LICHTCIRKELS door de Hathors meegenomen worden op reis langs chakraplaatsen of naar andere plaatsen om Elfen Klankportalen ergens op Moeder Aarde.
Door telkens hierbij een (andere) LeMUria Healing MP3 te kopen/ en te beluisteren, zal jouw bijdrage alsmaar dieper afgestemd staan op mijn Sterrenpoort en de binnenaardse bloedbanen (
lees: waterwegen) van Moeder Aarde.

Van 20-21 uur mag je rustig gaan zitten bij een aangestoken, liefst witte kaars.  Begin vooraf om je energie voor te bereiden en omhoog te werken door het zingen van een mantra of bidden van gewijde gebeden.

Lees verder ter voorbereiding wat ik bovenaan deze website heb geschreven in de paginaHoly LeMUria LIchtCirkels 2021′.

Kom regelmatig terug in deze unieke Hathor Webshop, want zij staat boordevol met zeldzaam hoog gefrequenteerde Holy LeMUria Aura Sprays, Crystal Rollers, Gewijde Kaarsen & vooral Geopende en Geactiveerde Heilige Hathor Kristallen. Allen zullen je leven van binnenuit veranderen, zoals het van Oorsprong was voorbestemd!

Beschrijving

LET OP: Heel soms wordt mijn mail door de server gezien als RECLAME of SPAM mail, dus vergeet niet om even bij je SPAM te kijken als het lang duurt voor je een bevestigingsmail ontvangt, na betaling.

Men ontvangt rechtstreeks vanuit de LeMUria Moeder Bron,
Hathor Bron Healing op Afstand omringd door je eigen Spirit Team, mijn Hathor Uluru Skulls, Dolfijnen, Drakinnen, Engelen, Aartsengelen, Tara’s, Boeddha, Kwan Yin, Moeder Maria en vele vele andere Hoge Entiteiten, welke van oorsprong ook aanwezig waren, toen jij voor de eerste keer op Moeder Aarde neerdaalde, om vanuit de Moeder Bron van al het Leven, je incarnatie cyclus op te starten.

Andere suggesties…