Jade Groen + Wit Seleniet + Aluminium : Orgonite LeMUria Alien 18 – Medium

144.00

Afmetingen: 7 x 5.8 x 7.2 cm (lxbrxh) en weegt 324 gram

Chakra’s:  ALLEN

Deze Orgonite Alien Skull behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Alien Skull Lijn’, welke via Maria van der Geest geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen en gecreëerd wordt  i.s.m. Anja de Vaal, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull is gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Deze Orgonite Jade Seleniet skull is een Magische, reinigende en beschermende skull. en zorgt voor harmonie, balanceert en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Zij bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen en weerhoud je om fysieke kwetsuren op te lopen. Zij werkt in op jouw Gouden LeMUria hart chakra, beschermt, reinigt en bevordert de liefde voor je Draken en Elfenzielendeel, verzorgt en vergroot je tolerantie niveau.

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.

Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Zij heeft een positieve magische werking op nieren en bijnieren, blaas, darmen het zenuwstelsel en vruchtbaarheid.

Wit Seleniet is verbonden aan de Moeder Maan en wordt op Moeder Aarde vertegenwoordigd door de groeiende Goddelijke Moeder energieën en LeMUria Klanken vanonder uit de kristallijnen Moeder Tempels van LeMUria, in het verleden bekend als Mariaglas.

Seleniet heeft de wit zilver gouden LeMUria trilling van Moeder Maria en wordt ook wel Maria Steen of Glas genoemd en is een zachte Spirituele steensoort, welke ook beschermend en inzichtgevend i.c.m. het Aluminium zal inwerken op haar Hoeder. Het is een uitstekende skull om tussen je voeten te plaatsen als je mediteert. Het bevordert de eenheid tussen al jouw herinneringen die terug kunnen gaan tot en met de ondergang van LeMUria d.m.v. telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Zilver en Wit Seleniet beschermt tegen binnendringen van infectie ziektes en stimuleert jouw Zilver Productie. Zij zegt tegen alles wat bij jou binnen is gedrongen: Eruit jij!

Zij werkt helend door je trillingsgetal flink op te krikken.

Door haar samenstelling reist zij veel gemakkelijker via Sirius & onze Moeder Maan door de Maan en Andromedeaanse Sterrenpoorten van Moeder Aarde naar haar Diamantine LeMUria bestemmingen.

Zij vormt sinds januari 2013 samen met een talrijk gezelschap van  belangrijke Galactische Afgezanten vanaf het Sterrenstelsel Andromeda en Sirius een Wijze Raad. Zij is een OerMoeder Wijze Andromeda Afgevaardigde van dit Interstellaire Reisgezelschap. Zij regeert over de binnenaardse waterwegen geleid vanonder uit de Uluru Rock BaarMoeder Bron- en waterwegen netwerk richting de Lemniscaat stroom over heel Moeder Aarde, waarbij zij samenwerkt met het Eenhoorn-, Draken- en ElfenRijk.

Weet beste metgezellin: U was een van ons. Een werkelijk Meesterlijk brein die beschikte over oeroude Wijsheid rondom de Heilige geometrie. Uw uitstraling was onmetelijk groot, waardoor er in de Tranendalen van Moeder Aarde nu door onze samenwerking op ingenieuze wijze een geheel nieuwe Matrix ingestraald zal worden die haar uitwerking niet zal missen.

Vergeet niet om links onderaan deze pagina ook de info te lezen over wat de Kracht is van Orgonite van mijn ‘LeMUria Alien Skull Lijn’

AANBEVELING VOOR IEDERE LEMURIAAN MET MOEHEIDSVERSCHIJNSELEN OF FYSIEKE PROBLEMEN:

HEB JE INTERESSE IN DEZE KRACHTIGELeMUria Alien Orgonite Skull’, maar is ze even uitverkocht? Mail of bel me op, want dan informeer ik je zodra ik er weer een heb ingewijd en heb mogen initiëren. Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Kracht van Orgonite:

Nikola Tesla heeft de werking van Orgonite ontdekt. Deze Orgonite bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik. Maria van der Geest, heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgonite Moederskull in huis heeft staan zal beter beschermd worden tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te Bezielen
 2. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

Andere suggesties…