Oceaan Jaspis LeMUria Hoeder EI – Geactiveerd door Merlijn/Merlina

88.00

Afmeting: Hoog 9 cm en dik 6.5 cm

Chakra: 3,4 en 5 

HELENDE AFFIRMATIE: Negatieve gedachtepatronen laat ik NU los. Woorden en daden die een averechtse uitwerking hebben op mijn Ziel Zelf laat ik NU los om de vele zegeningen in mijn leven te Verwelkomen!

Uit Madagaskar: De fonkelende kristallen in de buik van dit Oceaan (Drakinnen) EI bevorderen nog eens extra de helende energiestroming van uit de MoederBron van LeMUria. Oceaan jaspis helpt met haar positieve, helende energie om in jouw lichaam op de juiste plek te komen en negatieve stress te ontmantelen. 

Oceaan Jaspis werkt ontspannend en kalmerend en geeft een luchtig gevoel van vrijheid. Zij  bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals zorgen maken, angst en depressieve gevoelens gaande weg op te ruimen.

Fysiek werkt oceaan jaspis bijzonder krachtig en ontgiftend. Zij heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de schildklieren, de organen en de spijsvertering. 

Dit Oceaan Jaspis LeMUria  Drakinnen EI is gevuld met Drakencodes, waarover een Moeder Drakin beschermt.  Zij zal de Hoeder van dit EI dus ook beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en je spirituele ontwikkelingsweg versnellen .

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Drakenrijder verleden en deelden jullie lief en leed samen al vóór en tijdens de aanleg van Moeder Aarde.

Atlantis betekende voor vele Drakenhoeders het afscheid nemen van hun innige relatie als drakenrijder met hun Moederdraak, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle LeMUria Draken doken toen onder, waarbij jij misschien ook één of meerdere Drakinnen Eieren onder je hoede hebt genomen, welke nu weer tot leven gebracht dienen te worden. Dit Oceaan Jaspis EI wacht dus ook rustig af wanneer de wáre hoeder of hoedster langs komt én haar subtiele regenboog uitstraling gewaar wordt.

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, mogelijk ook heel wat inspanningen, pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om haar te beschermen, waardoor jij door haar in bescherming én Healing zal ontvangen in deze soms veranderende tijd van het opkomende Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria! 

TIP: Ook een Kwan Yin Drakinnen schedel kan jou heel veel bescherming bieden. Hiervoor beveel ik onderstaande MP3 aan in deze webshop:

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina verder!

1 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 222 g
Afmetingen 4.7 × 6.5 cm

Andere suggesties…