Turitella Schelpen Fossiel

99.00

 Afmetingen 14 x 8,5 x 4 cm  (lxbrxh)    Gewicht:  354 gram

Chakra’s: Allen, met als uitschieter het basischakra (1e)

Het Magische Vrouwelijke  Schelpenbewustzijn van de Turitella staat afgestemd op de Elementen van Moeder Aarde en werd daarom door vele duizenden jaren heen beschouwd als de bezitter en vormer op Moeder Aarde van het Godinnelijke Bewustzijn van:

  1. Godin Aurora, de dochter van de Gouden LeMUria Zonnegod Sol
  2. En bij de Romeinen als de Godin van de Dageraad
  3. Door Zeus gezien als de bewaker en Moeder van alle winden
  4. Gaia, de Griekse naam voor Moeder Aarde,
  5. Met Cerridwen, de Godin van Inspiratie en Kennis uit Wales
  6. En Nyx, de Griekse Godin van de Nacht.

Deze Turitella Schelpen Fossiel helpt de Mensheid mee bij het helen van Moeder Aarde, omdat zij kanalen kan openen via de Lichtwerker tussen de Plantenwereld en de Mineralenwerelden. Als je een foto van dit LeMUria gepatenteerde Fossiel neerlegt op een verwaarloosde of vervuilde plek, dan zal zij deze plek reinigen en opnieuw bevruchten met haar Oerzuivere Schelpenbewustzijn verbonden aan het LeMUria KristalRijk van de Uluru Rock. 

Een Schelpen FOSSIEL herstelt jouw verbinding met een ver verleden, afkomst, thuisland en het land waaruit voorouders kwamen. Je kunt dit fossiel gebruiken om toegang te krijgen tot de wijsheid van vorige werelden en herinneringen uit vorige levens. Dit schitterende uit 4 schelpen bestaande Turitella Fossiel, behoedt de Lichtwerker tegen gevaren tijdens het maken van Spirituele reizen, naar de LeMUria middenrijken alsook en tegen de negatieve uitstraling van nog niet gezuiverde onderwereld in het Uluru Rock Schelpen Domein. 

Turitella zuivert onzuivere kristallen met haar scheppende vruchtbaarheid, ze vergroot hiermee tevens het zelfvertrouwen de Hoeder in balans te houden tijdens de huidige overgangstijden en negativiteit die op het Gouden Kristallicht af komt van de LeMUriaanse Lichtwerkers, volledig te Witwassen 🙂

Meer INFO vind je linksonder deze webpagina

 

1 op voorraad

Beschrijving

Voor meer info over het Schelpenbewustzijn vanuit het Uluru Rock Domein? Lees de artikelen Deel 1- 4 op dit Blog door op een PC of Tablet omlaag te scrollen aan de rechterkant naar de HOME pagina.

Jouw Draak, Eenhoorn of Schelp Elf zal je helpen je meer te gaan herinneren uit deze tijd dat LeMUria aangelegd werd en jullie samen op reis gingen langs de Sterrenstelsels om deze prachtige SchelpenWezens in te zaaien in Moeder Aarde in dit district rondom de Uluru Rock!