LeMUria Octaëder – Paradijselijk Orgoniet Beschermer volgens de Heilige Geometrie – Geactiveerd door Aartsengel Metatron(a)

111.00

Afmeting: 8.5 x 8.5 x 12 cm      393 gram

Lever ik met een doorzichtige perspex ring, waarin je de Octaëder stevig rechtop kunt plaatsen én bewonderen!

Deze in heldere kunsthars gegoten Octaëder stelt de binnen leefwereld van het Oude LeMUria voor. Haar kristalwereld is opgebouwd uit Zwart Toermalijn, Shungit, Zwart ijzeroxide metaal, met daarin CENTRAAL een Empowerment COIL = spiraal ring van koper.

Deze Octaëder vertegenwoordigt het element Lucht en de geometrische vorm van de octaëder vermindert daarom mind controle en waardoor stress afneemt en je dieper vanuit je hart zal leven en jouw innerlijke kind buik weer tot leven komt. De vorm helpt je om gedachten te beheersen.

Zij is ge-Kwan-Yin-nificeerd tot LeMUria Octaëder door Kwan Yin en straalt geheime Kristallicht coderingen in het rondte. Ze geeft directe als indirecte Healing en helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat van Kosmische Drie-Eenheid.

Aan de zijkant is een klein kijkvenster ingebouwd, want verder is deze Hermetisch Zwart! Onder een bepaalde hoek kan je er soms bij zonnig weer op helder lamplicht in deze Zwarte Nacht dubbele LeMUria Piramide kijken verbonden aan de Moedergodin NOET.

Perfecte Octaëder om je hele woon of werkruimte doorlopend mee te reinigen.

De combinatie steensoorten en edelmetaal in deze kristallen leefwereld leveren een perfect klimaat op vol zachte plantaardige Kosmische trillingen om het LeMUria leven weer terug te laten komen op Moeder Aarde.

Deze Octaëder vormt een belangrijke Goddelijke Matrix, want Moeder Aarde werd opgebouwd uit verschillende Heilige geometrische frames, die verbonden zijn aan de elementenwezens. Door Plato werden zij voor het eerst in verbinding gebracht met de elementen, hierdoor ook Platonische vormen genoemd. Hieruit is het Christus-Christina Bewustzijnsrasterwerk opgebouwd en de Levensbloem: Flower of Life & Tree of Life.

Nikola Tesla heeft de werking van Orgoniet ontdekt. Deze Orgoniet bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgonite Krachtveld ben. Wie deze Orgonite in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

Koop je deze Orgonite Octaëder elders zonder mijn Moeder LeMUria Logo, dan heb je een grotendeels ongeopende, niet-geactiveerde en nimmer LeMUriaans ingewijde Healing Tool. Dit is niet bedoeld om andere Webshops onderuit te halen, maar om Lichtwerkers Bewuster te maken van de afschuwelijke hoeveelheid naargeestig ongeopende Orgonites en Look a likes, schedels, kristallen en half-edelstenen die her en der wereldwijd te koop worden aangeboden.  Zij zullen de Hoeder/Bezitter eerder terug laten vallen in Frequentie dan dat zij er Healing van ontvangen of welke titel dan ook die er aangegeven is.

TIP

Maak een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

2 op voorraad

Beschrijving

De octaëder is één van de vijf platonische lichamen. De andere vier zijn:

 • regelmatig viervlak – tetraëder
 • regelmatig zesvlak – hexaëder (kubus)
 • regelmatig twaalfvlak – dodecaëder
 • regelmatig twintigvlak – icosaëder

De elementen

Pythagoras was de eerste die van het bestaan wist van een aantal van deze veelvlakken, maar Plato was degene die ze voor het eerst beschreef en in verband bracht met de kosmische elementen.

 • tetraëder – vuur
 • hexaëder – aarde
 • octaëder – lucht
 • icosaëder – water
 • dodecaëder – ether

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 8.5 × 8.5 × 12 cm