Aanbieding!

LeMUria Octaëder 4 – Paradijselijk Orgoniet – Geactiveerd door Aartsengel Metatron(a)

111.00 99.00

Afmeting: 8.5 x 8.5 x 12 cm      421 gram

Lever ik gratis met een doorzichtige perspex ring, waarin je de Octaëder stevig rechtop kunt plaatsen én bewonderen!

Deze Octaëder vertegenwoordigt het element Lucht en de geometrische vorm van de octaëder vermindert daarom mind controle en waardoor stress afneemt en je dieper vanuit je hart zal leven en jouw innerlijke kind buik weer tot leven komt. De vorm helpt je om gedachten te beheersen.

Zij is ge-Kwan-Yin-nificeerd tot LeMUria Octaëder door Kwan Yin en straalt geheime Kristallicht coderingen in het rondte. Ze geeft directe als indirecte Healing en helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat van Kosmische Drie-Eenheid.

Deze in heldere kunsthars gegoten Octaëder stelt de binnen leefwereld van het Oude LeMUria voor. De bodem wordt gevormd door Wit Selenietpoeder en amethisten. Verder is haar kristalwereld opgebouwd uit Lapis Lazuli donut, Opaliet, Serpentijn en metaal brons en opaliet flinters.

De combinatie van deze kristallen leefwereld leveren een perfect klimaat op vol zachte plantaardige Kosmische trillingen om het LeMUria leven weer terug te laten komen op Moeder Aarde.

Deze Octaëder vormt een belangrijke Goddelijke Matrix, want Moeder Aarde werd opgebouwd uit verschillende Heilige geometrische frames, die verbonden zijn aan de elementenwezens. Door Plato werden zij voor het eerst in verbinding gebracht met de elementen, hierdoor ook Platonische vormen genoemd. Hieruit is het Christus-Christina Bewustzijnsrasterwerk opgebouwd en de Levensbloem: Flower of Life & Tree of Life.

Nikola Tesla heeft de werking van Orgoniet ontdekt. Deze Orgoniet bestaat uit gestolde kunsthars met daarin bergkristal, verschillende mineralen en Brons.

Deze zetten met elkaar hun eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar in zullen blijven werken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af.

Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze  Orgonite. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen en hebben daar een grote invloed op.
Al mijn Kristallen, Skulls, Piramides, Draken etc etc etc., staan afgestemd op de LeMUria Piramide Tempels down-under in de etherische werelden van de Uluru Rock.

Ik heb de bevoegdheid om hier naar toe te reizen, waardoor ik als LeMUriaans Kristal Hathor Healer, ook Hoeder van dit Orgoniet Krachtveld ben. Wie deze LeMUria Orgoniet in huis heeft staan zal beter bestand zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4 en 5 G + WIFI netwerk.  Tevens scannen en zuiveren alsmaar de ruimte waar ze staan op negatieve insluipers!

Allen verlaten ze geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest om jou:

 1. Te beschermen tegen:

¨ Straling 4G & 5G + WIFI-netwerk

¨ Geopatische aardstraling die tot ziekte kan leiden.

¨ Negatieve ronddolende energieën die zich vormen tot entiteiten uit vrijgekomen angst, woede, boosheid en verdriet

¨ Ronddolende en verdwaalde entiteiten als overleden drank, medicijn en drugsverslaafden die binnen willen dringen in het Lichtlichaam van o.a. Nieuwe Tijds Zielen om zich tegoed te kunnen doen aan hun Licht

 1. Te helpen bij:

¨ Verzwakt afweersysteem

¨ Rusteloosheid of Slapeloosheid,

¨ Concentratieproblemen

¨ Bloeddruk problemen

¨ Hoofdpijn & duizeligheid

¨ Allergieën.

 1. Én bij:

¨ De Bewustzijnsgroei van de Hoeder/Healer

TIP

Maak een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

Uitverkocht

Beschrijving

De octaëder is één van de vijf platonische lichamen. De andere vier zijn:

 • regelmatig viervlak – tetraëder
 • regelmatig zesvlak – hexaëder (kubus)
 • regelmatig twaalfvlak – dodecaëder
 • regelmatig twintigvlak – icosaëder

De elementen

Pythagoras was de eerste die van het bestaan wist van een aantal van deze veelvlakken, maar Plato was degene die ze voor het eerst beschreef en in verband bracht met de kosmische elementen.

 • tetraëder – vuur
 • hexaëder – aarde
 • octaëder – lucht
 • icosaëder – water
 • dodecaëder – ether

Extra informatie

Afmetingen 8.5 × 8.5 × 12 cm