Labradoriet Boeddha nr 1

55.00

Afmetingen: 3.5 x 4 x 5 cm (dxbrxh) en weegt: 89 gram

Chakra’s: 3, 4, 5 en 6e

Zittend met mijn ogen dicht onder de Bodhi boom sloot ik mezelf totaal af van mijn omgeving. Diep afdalend in de LeMUria Moeder Geest heb ik menig LeMUriaanse Moedergodin aan mijn zijde gekregen om de Liefde van haar te mogen ontvangen vanuit de LeMUria Tempels downunder de Uluru Rock.

Ik help jou graag om via dit krachtige Labradoriet Boeddhabeeldje energie, ook meegenomen te worden tijdens meditatie naar deze Moedergodinnen Tempels in ons LeMUria Domein, waar ik ook deels vanuit mijn eigen Boeddha Tempels jouw spirituele ontwikkeling nauwkeurig zal volgen. Zie mij niet letterlijk als een versteend beeld, maar als een vrolijk ogende Boeddha Meester, zittend aan de zijde van Kwan Yin en Moeder LeMUria als Tempel beheerders van Zon, Maan en Sterrenlicht, die jouw dagelijks instralen als een Heilige Boeddha Geest LeMUria Poort om jouw ook in Meesterschap te laten groeien tot Bezielend Boeddha-schap omringd door de 5 heilige Dhyani Godinnen.

Zij beschermt jouw energieveld tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen, maar tevens is zij een probate edelsteen om 4 en 5 G straling om te buigen tot positieve holistische energie. Zij vermindert hierdoor invloeden van angstvelden op Holy-stische wijze en biedt haar invloedrijke kracht aan voor jou. Als jij dit labradoriet Papegaaien paar aankijkt zal zij je positieve kracht inboezemen en meer zelfvertrouwen opleveren, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal gedefragmenteerd en verhoogd worden, waardoor je transparanter en je mediamieke zal helpen doorontwikkelen.

Een verrijker van je immuunsysteem.

D.m.v. deze labradoriet kan je eenvoudig contact maken met het onderbewustzijn om herinneringen omhoog te halen.

Labradoriet is een fantastische steen om ook je creativiteit en ideeën te ontwikkelen, maar vooral om je angst te helpen transformeren, wat positief inwerkt op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

Meer INFO over Gautama Boeddha? Lees dan gerust onderstaande eerdere berichten op dit Blog:

‘Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra’

Of: ‘Oude Voetafdrukken van Gautama Boeddha’

Of: ‘Buddha Museum – Traben Trarbach’

Of: ‘Lotus Sutra, een diepgaande uitdrukking van Gautama Boeddha’

TIP:

In webshop categorie 8a) Healing MP3’s: staan meerdere Healing geluidsopnames te koop die op LeMUriaanse wijze onder de Barmhartige leiding van onze Goddelijke Moeder Kwan Yin zijn ingesproken via mijn stem. Haar bezielende en Kosmische leiding is soms onnavolgbaar maar zal jouw Hart op expliciete wijze verder openen en klaar maken voor een krachtig Nieuw Tijdperk op Moeder Aarde. Met name nr 14 MP3: BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin, 42,31 min

Meer info over de voordelen van het in huis hebben van een of meerdere Boeddha’s? Lees linksonder deze pagina verder.

Uitverkocht

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…