Labradoriet Alien Traveler Skull

66.00

5.1×3.3×3.4 – 86 gram

Chakra’s: 3, 4, 5 en 6e

Deze Labradoriet Skull is allemachtig Krachtig en Prachtig en is een goede beschermengel op reis, tegen alle soorten negatieve invloeden en energie.

Zij beschermt het energieveld van de Hoeder tegen negatieve invloeden van mensen die energie bij je weg willen nemen. Zij vermindert angst, geeft op Holy-stische wijze haar kracht aan jou door. Ze verzuimt nooit dus zal je goed aan je trekken komen.

Als deze skull aan kijkt zal zij je zeer zeker zelfvertrouwen geven, wat jouw doorzettingsvermogen, intuïtie en zelfhelende vermogen zal defragmenteren en stimuleren, waardoor je transparanter en meer mediamieker wordt uiteindelijk.

Deze wonderlijke LeMUria Skull staat in contact met jouw onderbewustzijn, om jouw onderbewuste herinneringen omhoog te halen.

Labradoriet is een fantastische steen voor een skull om ook je creativiteit en ideeën te ontwikkelen, maar vooral om je angst te helpen transformeren, wat een zeldzaam invloedrijke werking zal hebben op de bloeddruk en de stofwisseling via het bloed.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
Geeft Inspiratie
Hulp bij het Carrière maken
Hulp in jouw praktijk of op het werk
In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt.