Malachiet Schildpad

55.00

7.3 x 5.1 x 2.5 cm – 124 gram

Chakra: 4e (hart en hogerhart de Thymus)

Planeet Venus – Element Aarde

De symbolische betekenis van schildpadden staat voor wijsheid, een lang leven, kracht, betrouwbaarheid en vastberadenheid. Maar ook stabiliteit, bescherming, vrijgevigheid en goedheid.

Reeds 3000 jaar voor Chr. was het groene Malachiet een bekende steen in de Genezings-Tempels van het Oude Zonnerijk Egypte, de Grieken en de Romeinen om als kostbaar sieraad te gebruiken.
In de veel latere Middeleeuwen werd Malachiet ingezet tegen bescherming van Boze Geesten.

Malachiet is een steen met gevoel. Deze Oermoeder schildpad werkt direct samen met de Etherische Ancient Moederskulls via jouw Hogerhartchakra nu het LeMUria tijdperk weer is aangebroken.

Haar diepgroene kleur brengt rust en kalmte . Kijk de foto maar eens en poosje aan. Mocht je haar kopen?  Leg haar dan tijdens een meditatie in je geopende hand, dan zal er een ware stil makende kracht van haar uitgaan.

Zo zal ze tevens heftige emoties en opgeslagen spanning uit je zenuwstelsel sluizen. Zo zal ze ook je nachtrust bevorderen als je haar bij je draagt in bed.

Malachiet laat schoonheid ervaren vanuit liefde. Het leert liefhebben zonder voorbehoud. Niet enkel naar anderen maar zeer zeker ook naar de eigen zelf. De kleur zegt het eigenlijk al, groen staat voor vrede, rust en liefde.

Malachiet heelt oude harte patronen. Daar heeft het aardig wat voor over, gezien de enorme kracht die ze hiervoor gebruikt. Zware en diepe blokkades op de eigen liefde worden simpelweg opengereten. Dit is natuurlijk niet altijd prettig hoewel het eind resultaat alles vergoed. Doordat de edelsteen met een open hart leert kijken versterkt het gezonde, gelijkwaardige relaties (vriendschappelijk zowel als in de liefde).

Ze beschermt tegen energetische vervuiling, straling, negatieve energie en zelfs gevaar of ongelukken.
Haar energie zorgt voor geduld, invoelingsvermogen het verminderen van angst zorgt.

Malachiet verwijderd alle negatieve energieën die zich op en rond de hartstreek hebben verzamelt. Jaloezie, afgunst, emotionele disbalans, timiditeit, onderdrukte gevoelens en andere angsten worden verwijderd door deze krachtige genezer. Dit geneeskrachtige schildpad maakt ook inzichtelijk waarom bepaalde angsten zijn ontstaan zodat ze eindelijk kunnen worden opgelost. Zo worden opgekropte gevoelens losgelaten en gedragspatronen ten positieve beïnvloed.

Fysiek is het een van de krachtigste helende steensoorten en is soms vergroeid met Azuriet of chrysocolla. Ook komt Malachiet voor in het zeldzame Eilat gesteente in Israël i.c.m. azuriet, turkoois en chrysocolla.

Zaïre is de belangrijkste is de belangrijkste bron van malachiet.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

Uitverkocht