Maansteen lichtgroen – Bevat een LeMUria Elfjes leefwereld!

111.00

Afmeting: 4.5 x 8x 9 cm (lxbrxh)

Chakra’s:

Dit is werkelijk een magistraal Groen vol leven zittend Elfen Maansteen, barstensvol heilige coderingen voor de opbouw van het toekomstige Hogere ElfenRijk dat zich vanaf september 2020 langzaam aan het herstellen en uitkristalliseren is dankzij het weer Open mogen gaan van de LeMUria Poorten rondom heel Moeder Aarde.

Maansteen heeft de gouden LeMUria trilling van de OerMoeder LeMAria. Zij is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie en mediamieke gaven. 

Maansteen heeft met haar vrouwelijke energie een sterke connectie met de Maan en de Zon. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

  • Omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.
  • Het kan verwerkt worden tot edelsteen water of een elixer.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Maansteen ei, behoeft geen reiniging omdat zij negativiteit niet absorberen maar afvoeren als een geleider.

Deze Maansteen is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 532 g
Afmetingen 4.5 × 8 × 9 cm

Andere suggesties…