Malachiet Walvis – Een Oerziel met Holy LeMUria Elfen Geheugen

44.00

Afmetingen: 5.5 x 3 x 3 cm (lxbrxh) – 60 gram

 Walvissen zijn niet alleen diepzee duikers, ze nemen je ook mee op hun avontuurlijke tijdens nachtelijke rondreizen door de oceanen van het Rijke Verenigde LeMUria Leven!

De walvis is een prachtig krachtig empathisch, intuïtief en communicatief zeedier. Verschijnt dit krachtdier op je pad? Dan moedigt ze je aan om opnieuw te verbinden met deze krachtige aspecten in jezelf.

Malachiet is een enorm sterke steen met gevoel. De edelsteen werkt sterk op het hartchakra met name sinds het Aquarius tijdperk is aangevangen. Malachiet laat schoonheid ervaren vanuit liefde. Het leert liefhebben zonder voorbehoud. Niet enkel naar anderen maar zeer zeker ook naar de eigen zelf. De kleur zegt het eigenlijk al, groen staat voor vrede, rust en liefde. 

Deze LeMUria Uluru Walvis staat voor de kwaliteiten:

Creativiteit, inspiratie, familie, intuïtie. De walvis is de bewaarder van de geschiedenis van Moeder Aarde en al haar geheimen.

De herinnering aan het magische LeMUria Moederland Mu wordt door deze Magische malachiet Walvis levendig gehouden. Eens was zij getuige van de grote catastrofe, waarvan ons Moederland het slachtoffer werd. Zij draagt samen met Moeder Koning Elf en het Koraal Bewustzijn onder water, nog de levende legendes in zich.

Mensen met schelp-elf-walviskracht hebben een bijzonder helend vermogen en kunnen alle informatie oproepen die in de Walvis Schelp-Elf Akasha kroniek Bibliotheken van LeMUria ligt opgeslagen.

Vaak weten ze zelf niet wat de Bron van hun kennis (lees wijsheid) is, en wordt hun pas in de loop van de tijd duidelijk hoe ze hun gaven kunnen inzetten.

De walvis leert de mensen hun eigen, oorspronkelijke Toon te vinden en zich met haar te verbinden, want zij draagt de geschiedenis van alle levende wezens in zich. Zij toont aan dat de juiste frequentie een genezende werking heeft.
Met de hulp van deze Oer Walvis kun jij je opnieuw leren verbinden met de oeroude taal die nog vóór de ontwikkeling van de huidige taal werd gebruikt als communicatiemiddel.

Deze wijze LeMUriaanse Walvis wijst je de weg naar wie je in werkelijkheid bent:  EEN LEMURIAAN met talloze Gaven en Talenten!

Voor meer info lees je links onderaan deze pagina verder.

1 op voorraad

Beschrijving

Maori Wijsheid Legende ‘Pakake’ (walvis)

In de oudheid waren de vriendschapsbanden tussen mens en walvis erg sterk. De walvis was beschermer en vriend van menig stam. Hun vriendschappen zijn heilig, net als zij, en hun namen worden goed onthouden. Deze banden waren zo sterk dat ze de dood vaak overtroffen. Volgens de legende arriveerde Paikea, een zeer beroemde Tupuna, in Nieuw-Zeeland op de rug van een walvis genaamd Tahora, die hem redde van de verdrinkingsdood. Bij een andere gelegenheid was de moord op de walvis Tutunui een onmiddellijke oproep tot oorlog. In Kaikoura kijken de nakomelingen van Te Rakaitauneke nog steeds uit naar de nakomelingen van zijn vriend, de walvis Matamata. Om deze reden kijken veel Maori met vertrouwen de zee uit vanwege deze eeuwenoude nalatenschappen.

Krachtdieren zijn geweldige gidsen, begeleiders en beschermers die ons nu – net als vroeger – steun en hulp kunnen bieden. Zeker in deze tijd van angst en onrust kunnen totemdieren ons ondersteunen, versterken en energie geven. Ze laten ons zien welke krachten we al hebben of juist nodig hebben, hoe we onze zelfhelende krachten kunnen activeren en hoe we zo de balans in onszelf kunnen herstellen.

Walvissen leven al 500 miljoen jaar op Moeder Aarde en beschermen het Evolutie Plan! Daarom komen ze juist nu in deze tijd weer steeds nadrukkelijker terug in ons LeMUria bewustzijn, want wij hebben een afspraak met hen gemaakt dat we allen als Lichtkanalen zouden dienen voor de herintrede van het Paradijs op Moeder Aarde. Nu de oude blauwdrukken langzaam los gaan laten en hierdoor verdwijnen, zal jouw Oer Zielbewustzijn verbonden aan de Walvis-Orka-Bultrug Dimensie, in willen dalen. Hierbij zullen de Dolfijnen helpen, die van oudsher de energie vasthouden van jouw Hogere Zelf Elf Schelp, door jouw Innerlijke Kind tot bloei te brengen, waardoor je makkelijker zonder ego belangen in balans zal blijven om de diepe Walvismatrix te dienen en bij te dragen volgens de het Evolutie Plan, LeMUria zoals het voorbestemd was te dienen op Moeder Aarde! Je Geest zal zich verder ontplooien in je 3D brein, dankzij diepere worteling en innesteling geholpen door de dolfijnen, draken en drakinnen,  eenhoorns, zeemeerminnen, elfjes en natuurwezens.

Extra informatie

Gewicht 60 g
Afmetingen 5.5 × 3 × 3 cm

Andere suggesties…