Metatron(a) LeMUria Piramide van Kunsthars nr 3 + MP3 – voor een Vredige sfeer in huis

111.00

Afmeting: 12 x 12 x 8 cm   (lxbrxh)   440 gram

Chakra’s: ALLEN

Inclusief een LeMUria Healing MP3 nr 9) VREDE Soulmeeting en LeMUria Vredes BronHealing, opgenomen op de Dag van Moeder Aarde 22 april, is 3e 444 dag, 1 uur.MP3

Deze Orgonite Piramide is  GEACTIVEERD DOOR DE AARTSENGEL METATRONA zal niet alleen jouw Innerlijke Kind strelen en helen, maar zal mede de sfeer in de ruimte waar ze staat vol laten stromen met Vrede, zoals dit in de tijd van LeMUria was.

Haar leefwereld is gevuld met centraal in het hart een zilveren LeMUria SCHELP, Wit Seleniet, Amethist, Bergkristal en nog veel meer verrassingen ……KIJK OOK EENS NAAR HET RONDE LEMURIA VENSTER AAN DE ONDERKANT VAN DEZE ZELDZAAM MOOIE PIRAMIDE

TIP

Maak een Helende reis langs de Planeten tijdens het beluisteren van mijn LeMUria Healing MP3 07) MP3 ‘Op Weg naar Eenheid’ Helende Kosmische Planeten Reis vanuit het Uluru Gouden Zonne Hart van Moeder Aarde, 1 uur. HIER te bestellen voor € 11

1 op voorraad

Beschrijving

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door een Piramide in mijn Hathor Webshop te kopen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

De vier punten van een Piramide zijn verbonden aan de 4 Elementen. Als deze 4 energieën in evenwicht omhoog reizen, vormen zij aan Top van de 4 gelijkzijdige Piramide het 5e Element Ether. Zo ook bij mensen!beschermt

Andere suggesties…