Opaliet Vis – wordt continue doorstraald met het Christus-Christina LeMUria Licht

33.00

Afmeting: 3,5 x 4 x 2 cm (hxbrxd) – 31 gram

Chakra’s: allen

Dit transparant Opaliet VISJE staat voor de kracht en Eenheid van het Christus Christina Licht ofwel ‘Ichthus’, in dit geval niet als in het Christendom van de kerk, waarin het alleen dient als het Symbool van “Jezus Christus, Zoon van God, (en / de) Redder”, maar van het totale Christus-Christina Eenheidsbewustzijnsveld rondom de Uluru Rock LeMUria kristal veld, waar de Goddelijke Moeder beschouwd wordt als de Schepper van al het Leven.

Vissen zijn dromerig en dwalen maar al te graag af in hun eigen fantasiewereld. Dat heeft er vast iets mee te maken dat dit het meest mystieke en spirituele teken van de dierenriem is. Vissen voelen mee met anderen, of ze dit nu willen of niet.

Opaliet wordt gemaakt door Opaal te verhitten. Het is een geliefde steen door haar mooie blauw-goudachtige glans. In het Sanskriet betekent opaal ‘kostbare steen’, want ze laat jou en je omgeving volop genieten van alles in het leven.

Opaliet stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt zuiverend.
Maakt enthousiasme en een overvloed aan ideeën en creativiteit.
Ze is heilzaam voor de lymfeklieren, werkt ontslakkend en helpt bij hoest en aandoeningen van de ademhalingswegen

Ze heeft een krachtige zuiverende werking en helpt bij infecties.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Uitverkocht