Orgonite LeMUria Healing Tool ‘Chrystal’ verbonden met Christus-Christina Eenheidsveld

99.00

Doorsnede 10 cm – dikte 1.8 cm  – gewicht rond 240 gram

ORGONITE HEALINGTOOL
T.B.V. het verhogen van jouw eigen LeMUria Trilling
& al je Kristallen
tot
LEMURIA TEMPEL KRISTAL

De inhoud van dit Orgonite LeMUria Tempelkristal is geactiveerd én ingewijd vanuit het Christus – Christina Eenheidsveld van LeMUria in afstemming op mijn Sterrenpoort LeMUria Hathor Skulls én de etherische Ancient LeMUria Skulls.

De Orgonite is gevuld met Hemels gewijd Seleniet, Rozenkwarts, Betakwarts gemengd in Aluminium oxide.

Vanonder uit het CHRYSTAL GRID ofwel Christus-Christina Eenheidsveld downunder de Uluru Rock zal jouw privé Tempel Chrystal continue ge-HOLY-seerd en ingestraald worden door.

Koop je deze zgn ‘Taal van Licht’ Schijven, zonder mijn Moeder LeMUria Logo, dan heb je grotendeels ongeopende, niet-geactiveerde en nimmer LeMUriaans ingewijde Healing Tools aanschaft die je voor elders goedkoper als orgonite-, hand- of lichtschijf kunt aanschaffen. Dit is niet bedoeld om andere Webshops onderuit te halen, maar om Lichtwerkers Bewuster te maken van de afschuwelijke hoeveelheid naargeestig ongeopende Orgonites en Look a likes, skulls, kristallen en half-edelstenen die her en der wereldwijd te koop worden aangeboden.  Zij zullen de Hoeder/Bezitter eerder terug laten vallen in Frequentie dan dat zij er Healing van ontvangen of welke titel dan ook die er aangegeven is.

Open je Gouden LeMUria Hart van Eenheid om de Liefde te ontvangen en je te hullen in het Moederlijke Healinglicht. Leg beide handen op je KEELGEBIED met hiertussen deze kristal Orgonite schijf OF als je dat prettiger vindt, tussen je voeten.

Gebruik haar ook bewust tijdens het meedoen aan een door mij geleide LeMUriaanse Volle Maan LichtCirkel vanuit de LeMUria Tempel Sterrenpoort in Oegstgeest.

1 op voorraad

Andere suggesties…