Rozenkwarts Piramide – Mini

22.00

3 x 2.5 x 2.5 cm – 22 gram

Deze mini Piramide heeft, ondanks haar mini formaat, jarenlang in mijn Sterrenpoort praktijk dienst gedaan om contacten te onderhouden met de LeMUria MoederBron Kristal Piramide Tempels, downunder de Uluru Rock in het Versteend Hout Domein, waar ze vanuit haar TOP alsmaar nieuwe scheppende coderingen omhoog rond ‘spoot’ vanaf mijn vensterbank.

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, helpt  goed tegen angsten en fobieën, kalmeert biedt troost. Ze ondersteunt de genezing van stress en stress gerelateerde klachten, met name huidklachten zoals eczeem

Wie geregeld meedoet met mijn LeMUria LichtCirkels op Afstand door het kopen van een ‘Healing Ticket’ in deze webshop, welke gehouden worden op LeMUria krachtdagen, zal ook vanonder uit de LeMUria Piramide Tempels maandelijks krachtiger worden bezield en uitgelijnd via de Moederbron van al het Leven.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent: Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Uitverkocht

Artikelnummer: 32939800 Categorieën: , , Tags: ,