Seleniet Wit met Tijgeroog Drakin in kunsthars : XL 14 – Ga samen met Merlin(a) op reis

188.00

HEB JE INTERESSE IN DEZE KRACHTIGELeMUria Drakin Orgonite Skull’, maar is ze even uitverkocht? Stuur mij dan een mailtje of bel me op, want dan ben je de eerste! Maria@sterrenpoort.com OF bel 06 5726 7011

Weegt 680 gram Maat: 20x11x10 cm (lxbrxh)

Chakra: ALLEN

Deze Moeder Drakin behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Draken Skull Lijn’, welke geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen – Speciaal samengesteld en gecreëerd door Maria van der Geest i.s.m. Anja de Vaal, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Zie hoe helend en krachtig deze op de LeMUria Moederbron afgestemde Drakin je aankijkt én binnendringt!  Zij zal met haar Wit gevulde Seleniet lichaam de immuunsysteem verhogende Anti Bacteriële en – Virale Wit-Zilveren Antimonium deeltjes naar je toe blijven trekken en jouw Auraveld continue schoonhouden van Aardstralen, 4G en 5G, want ze neutraliseert geopathische straling. Voor Nieuwe Tijds Lichtwerkers is dit bijzonder aantrekkelijk.

Zilver en Wit Seleniet beschermen tegen binnendringen van infectie ziektes – zij stimuleert jouw Zilver Productie en zegt tegen alles wat bij jou binnen is gedrongen: Eruit jij! Want zij werkt helend door je trillingsgetal flink op te krikken.

Mijn LeMUria Drakinnen zijn allen bijzonder fijn besnaard en rijk goud-bronsachtig bevleugeld met Tijgeroog. Ze neemt je ‘s nachts mee naar het meer van de selenieten Draken. Een geweldig lieve, doortastende drakin.

Deze bronsgoud kleurige witte tijgeroog drakin met witte en bruine manen en vleugels brengt jou samen met Merlin(a) naar de oeroude Piramides, magische krachtplaatsen, Inca tempels en nog veel meer heilige plekken overal ter wereld. JOUW LICHT ZAL DEZE OER HEILIGE PLAATSEN WEER LATEN STRALEN EN TOT LEVEN TE WEKKEN SAMEN MET DEZE KWAN YIN  DRAKIN.

LEG BEIDE HANDEN OP EEN LANDKAART WAAR JE MET JOUW DRAKIN NAAR TOE WIL OM HELING EN LIEFDE TE BRENGEN.

REIS IN JE MEDITATIE ER NAAR TOE EN SPREEK HARDOP UIT: Ik….(jouw naam) wens Goddelijke Ordening voor deze heilige plek. Laat hiervoor het Moeder LeMUria, Saint Brigid en LeMUria Leeuwinnen-Tijgeroog Licht door mij heen stralen. Met de macht van de magie en de stralende kracht van mijn Drakin is NU de Goddelijke Moederkracht van LeMUria hier weer opnieuw geactiveerd. En zo is het! Amen.

Blijf nog even nagenieten, want je zal volledig opgeladen worden door de Zuil van Licht die door en uit je beide handen zal stromen. Doe dit het liefst wekelijks, want de energie uit je handen is werkelijk LeMUria MoederBron Licht!

Ze zal je met haar Magische wonderlijke temperament overvleugelen, wat tot diepere Bezieling zal leiden en jouw vuurkracht op een beminnelijke wijze zal vergroten, waarmee jij jouw Regenboog uitstraling naar andere wezens toe op Moeder Aarde op een magnifieke manier zal stimuleren.

Deze LeMUria Moederdrakin van Seleniet, is doordat ze in Kunsthars overgoten is, perfect om mee te nemen in de natuur. Zij is een niet veel voorkomend verschijnsel en doordat ik haar samen met de Vuurgeest van Saint Brigid, Moeder LeMUria & Maria in een Cirkel rondom mijn Gewijde Witte Drakin heb ingewijd, zal zij de meest geweldige uitstraling bezitten, die mogelijk is bij een Draak! VOEL MAAR WAT ER GEBEURT ALS JE HAAR BLIK EEN POOSJE VASTHOUDT!

Deze drakin is dus niet van Orgonite, want er bevinden zich géén metaaldeeltjes of erts-mineralen binnenin het seleniet.

Puur Seleniet heeft een witgouden LeMUria trilling en wordt tevens Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een Draak om dicht in je buurt hebben, maar meteen een geweldige steun en toeverlaat in je huis, tijdens vakantie en onderweg waar dan ook naar toe. Zij bevordert telepathie en al jouw mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de maan. Soms wordt het verwisseld met Bergkristal, maar is één van de zachtste steensoorten. De heldere variant is Mariaglas of Mariakristal , omdat er vroeger in de kloosters ramen van werden gemaakt.

Wit Seleniet bevat de Blauwdrukken uit de MoederBron van al het leven in LeMUria en zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de MoederPoort van LeMUria en jouw eigen Hoofdgids alsook de Hathors en Maria Bron Engelen van het Versteend Hout Domein onder de Uluru Rock Down-under.

Seleniet lost op in water, dus niet onder water reinigen en geen elixer van maken.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeft geen reiniging omdat het negativiteit niet zal absorberen maar juist Hemels afvoert als een geleider.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën ion het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.
Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

  • Deze Beschermende Seleniet Moeder Drakin is een fantastische meeneem én meditatie skull.
  • Zij zal overal waar ze komt of staat een vredige atmosfeer creëren.
  • Overweeg ook eens om hierbij een van mijn Orgonite Lichtschijven of andere Healing Tool te bestellen, want i.c.m. elkaar vormen ze een geweldig UITZAAIER van Helend beschermend LeMUria MoederBron Licht

Bestel bijvoorbeeld ook de LeMUria MP3 met Genezende Herstelcoderingen speciaal ingesproken t.b.v. de LeMUria Lichtwerkers, waarbij de vermoeidheid en/of andere kwetsuren het fysiek lichaam danig van slag hebben gebracht: 37) Healing MP3 + GEBED met Genezende Herstelcodes door Aartsengel Michaël(a) – Duur 41.31 min – 33.00   IS EEN VOOR JOUW PERSOONLIJK GECODEERDE & GEWIJDE LEMURIA HEALING MP3, DIE DUS NIET OVERDRAAGBAAR IS, MAAR AFGESTEMD EN GECODEERD ZAL WORDEN OP HET MOMENT DAT JIJ, ALS LEMURIA LICHTWERKER, DEZE MP3 IN JE MAILBOX ONTVANGT.

en/of LeMUria Healing MP3 11) Speciale Ontwakings MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen, 30.12 min – € 11

en/of  LeMUria Healing MP3 12) Met jouw Kristallen Schedel(s) en/of Drakin ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 3 – 48,27 min – 8.00

AURA LEMURIA SPRAY: 03) Kwan Yin ‘Dragon’ SPRAY: Balanceert en lijnt jouw Chrakra-lijn uit met LeMUria: 100 ml + MP355.00

AURA LEMURIA SPRAY: 03) Kwan Yin ‘Dragon’ SPRAY: Balanceert en lijnt jouw Chrakra-lijn uit met LeMUria: 30 ml + MP322.00

 

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder LeMUria Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…