Seleniet Wit ingewijde Maria Engelenlamp = LeMUria ElfenPoort

111.00

Afmeting 12 x 17 cm    Gewicht ong. 1400 gram

DEZE SELENIET ENGELENLAMP IS NIET ZO MAAR EEN LAMP, ZIJ SCHIJNT HET LEMURIA LICHT VAN DE ELFEN – FEEËN – NATUURWEZENS IN DE AUTHENTIEKE  TRILLING VAN DE GODDELIJKE MOEDER DOOR JOUW HUIS, MAAR OOK VIA JOU DE WIJDE WERELD IN!

Afmeting: De staande ‘Seleniet Maria Engelen’ variëren allen in  hoogte en breedte, omdat ze allen met de hand zijn vervaardigd uit hele brokken seleniet. Ze zijn allen spierwit, op één Maria Engel na. Zij is te zien op een van de foto’s en heeft enkele donkere insluitsels, wat ook haar charme heeft. Mocht jouw voorkeur naar haar uitgaan, laat mij dit dan even weten door een mail te sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Chakra: ALLEN – incl. snoer, gloeilampje, aan/uit snoerschakelaar

Deze in mijn Sterrenpoort door Moeder Maria ingewijde Engel is een uniek én stralend fenomeen. Door haar in je praktijk-, meditatie-, woon- of slaapkamer te plaatsen, zal iedereen in deze ruimte ondergedompeld worden in haar ‘Liefdevolle lichtblauwe’ Moederenergie. Dit is bijzonder helend en rustgevend.

Deze Witte Seleniet ‘Maria Engel lamp’, zal doorlopend gevoed blijven worden vanuit mijn Sterrenpoort in Oegstgeest, welke een Scheppend Kanaal is vanuit de Moeder Bron, tussen Hemel en Moeder Aarde van de Hemelse Moeder. Haar verschijning in jouw huis zal de sfeer gaan verbeteren, met name gemoedelijker maken.
Bijzonder geschikt voor op een altaartje of tussen een groep kristallen en haar vooraf aanroept voor het uitspreken van een gebed, het doen van een ritueel en vooraf gaande aan een meditatie. 


 Seleniet heeft de witgouden LeMUria trilling van Moeder Maria en wordt ook wel Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de maan. Soms wordt het verwisseld met Bergkristal, maar is één van de zachtste steensoorten. De heldere variant is Mariaglas of Mariakristal , omdat er vroeger in de kloosters ramen van werden gemaakt.

Wit Seleniet bevat de Blauwdrukken uit de MoederBron van al het leven in LeMUria en zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de MoederPoort van LeMUria en jouw eigen Hoofdgids alsook de Hathors en Maria Bron Engelen van het Versteend Hout Domein onder de Uluru Rock Down-under.

Seleniet lost op in water, dus niet onder water reinigen en geen elixer van maken.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeft geen reiniging omdat het negativiteit niet absorbeert maar afvoert als een geleider.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën ion het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.
Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

  • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
  • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
  • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

In deze Categorie staan alleen geopende, gecodeerde, geactiveerde en GEWIJDE seleniet-glas-achtige, door Moeder Maria en de Aartsengelen, te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder. Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor onderstaande kristallen, maar voor al mijn kristallen.
Ook al jouw Kristallen kan ik op LeMUriaanse wijze her-openen en verhogen in trilling. Dit doe ik tijdens het geven van Healingen in de Sterrenpoort, maar doe ik ook geregeld op Afstand. Wil jij jou Kristallen laten ontdoen van ongunstige tegenwerkende krachten om vervolgens hun oude Meesterlijke Helende LeMUria vermogens, die er in besloten liggen, terug te krijgen? 

Bestel bijvoorbeeld ook de MP3 11) Speciale Ontwakings MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen Schedels, Draken, Dolfijnen, Engelen etc. (6-6-2020)

2 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.
Naar gelang het kristal of steensoort helpen ze jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…