Seleniet Albast – Kwan Yin 6: Beeldje ingewijd vanuit Shamballa LeMUria

22.00

Afmeting: 8.5 x 5  x 4 cm (hxbrxd) – 81 gram

Dit Wit Seleniet Albasten Medicijn Boeddha beeldje is geactiveerd & ingewijd door onze Goddelijke Moeder Kwan Yin vanuit haar Kristal Seleniet Tempel in Shamballa LeMUria. In haar handen houdt zij haar Gewijde Amrita Vaas vast met onsterfelijkheidsdrank.

Al mijn Kwan Yin beeldjes zijn met haar Moederliefde BEZIELD, omdat ze continue in mijn Kristal Healing Tempel vanuit de MoederBron worden ge-Holy-ficeerd en ge-Kwan Yin-nificeerd.

Beeldje waarbij deze Boeddhin met haar rechterhand de Shakyamuni Mudra Aanraking van de Aarde (Bhumisparsa)  maakt. Dit is de meest voorkomende handmudra en symboliseert een belangrijke episode uit het leven van Boeddha. Toen hij zat te mediteren onder de Bodhiboom in Bodh Gaya (India), was hij vastbesloten om Verlichting te verkrijgen, maar bracht zijn vijand Mara, de Aardegodin, hem in verleiding met jonge maagden. De Boeddha raakte de grond aan om de Aardegodin te laten zien hoe sterk hij was. Op dat moment bereikte hij Verlichting.

Wie dit gewijde witte beeldje op haar Kwan Yin Altaar plaatst OF naast haar/zijn bed zet, zal dag en nacht door haar Moeder Liefde worden Verlicht.

Maak een plekje in je huis om te mediteren. Zet het mooie Boeddhabeeld daar neer, omringd met offerschalen vol bloemen, kaarsen, geuren en afbeeldingen van dierbaren. Het is nu jouw plek om dagelijks even tot bezinning te komen en te mediteren

Door te mediteren (blauw licht te visualiseren) op de Medicijn Boeddha (middels mantra-gebed en visualisatie) worden de innerlijke energieën gebalanceerd, wat een positief effect heeft op lichaam en geest.

TIPS

1 op voorraad

Beschrijving

Op mijn website heb ik een artikel gewijd aan Kwan Yin met daarin opgenomen een e-bookje. Klik op onderstaande link om mijn bericht te openen: www.mariavandergeest.com/2016/06/19/kwan-yin-goddelijke-oermoeder/

Extra informatie

Gewicht 81 g
Afmetingen 8.5 × 5 × 4 cm

Andere suggesties…