Seleniet Albast – Medicijn Boeddha 1: Beeldje ingewijd door Kwan Yin vanuit Shamballa LeMUria

22.00

Afmeting: 9 x 6  x 4.5 cm (hxbrxd) – 93 gram

Dit Wit Seleniet Albasten Medicijn Boeddha beeldje is geactiveerd & ingewijd door onze Goddelijke Moeder Kwan Yin vanuit haar Kristal Seleniet Tempel in Shamballa LeMUria. In haar handen houdt zij haar Gewijde Amrita Vaas vast met onsterfelijkheidsdrank.

Al mijn Kwan Yin beeldjes zijn met haar Moederliefde BEZIELD, omdat ze continue in mijn Kristal Healing Tempel vanuit de MoederBron worden ge-Holy-ficeerd en ge-Kwan Yin-nificeerd.

Deze Medicijn Boeddhin staat voor opheffing van de drie ‘vergiften’: gehechtheid, woede en onwetendheid. Deze negatieve bewustzijnsstaten leiden tot verstoringen in de wind-, gal- en slijm-energieën in het lichaam, waardoor mentale en fysieke klachten en uiteindelijk ziekten kunnen ontstaan.

Wie dit gewijde witte beeldje op haar Kwan Yin Altaar plaatst OF naast haar/zijn bed zet, zal dag en nacht door haar Moeder Liefde worden Verlicht.

Maak een plekje in je huis om te mediteren. Zet het mooie Boeddhabeeld daar neer, omringd met offerschalen vol bloemen, kaarsen, geuren en afbeeldingen van dierbaren. Het is nu jouw plek om dagelijks even tot bezinning te komen en te mediteren

Door te mediteren (blauw licht te visualiseren) op de Medicijn Boeddha (middels mantra-gebed en visualisatie) worden de innerlijke energieën gebalanceerd, wat een positief effect heeft op lichaam en geest.

TIPS

1 op voorraad

Beschrijving

De Medicijn Boeddha (in Sanskriet: Bhaisajyaguru) vertegenwoordigt het genezende aspect van Boeddha, Shukayamuni. Haar visualisatiekleur is blauw, net als lapis lazuli.
In haar rechterhand houdt hij een tak van de myrobalan plant, in haar linkerhand een kom gevuld met medicinale nectar – onsterfelijkheidsdrank.

Op mijn website heb ik een artikel gewijd aan Kwan Yin met daarin opgenomen een e-bookje. Klik op onderstaande link om mijn bericht te openen: www.mariavandergeest.com/2016/06/19/kwan-yin-goddelijke-oermoeder/

Extra informatie

Gewicht 93 g
Afmetingen 8.5 × 4.5 × 6 cm

Andere suggesties…