Wit Seleniet Hart 5.5 cm – Zilver-Gouden LeMUria Maria trilling

15.00

Chakra’s ALLEN –  5,5×5,5 cm (lxbr)

Witte Seleniet heeft de witgouden LeMUria trilling van de Oer Moeder Maria en wordt daarom ook wel Maria Steen of Glas genoemd. Zij is een bijzondere zachte Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend en is een uitstekende steen om bij je te dragen of om te gebruiken tijdens als meditaties, want zij bevordert het telepathisch vermogen en schenkt mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de MoederMaan. Ook heeft ze veel overeenkomstige eigenschappen van helder Bergkristal. Seleniet is echter één veel zachter kristalsoort. Een heldere variant is Mariaglas of Mariakristal, waarvan men vroeger soms in Mariakloosters vensterramen liet zetten.

Wit Seleniet bevat alle opgeslagen gebeurtenissen van Moeder Aarde en haar mensheid. Dus ook al jouw Levens Blauwdrukken op Moeder Aarde. Deze zal ik, vóór ik haar naar je verzendt, ontsluiten en activeren.

Witte Selenieten zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de Poort naar Hogere Wijsheid en van jouw Hogere Zielster-chakra die toegang geeft tot de Wijsheid van LeMUria .
Maar ook de weg opent naar een dieper en zuiverder contact met jouw eigen Hoofdgids, alsook de Hathors en Maria Bron Engelen vanuit het Versteend Hout Uluru Rock Domein van veel LeMUrianen Down-under.

LET OP: Seleniet niet onder water houden, want zij verkruimelt en lost op, dus ook liever geen elixer van Seleniet maken.

Seleniet neemt bijna geen negativiteit in zich op, omdat haar fijne opgebouwde naalden structuur, alles wat ongunstig zou inwerken op mens, dier of plant, afvoert met haar geleidende filigraine glasnaalden.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal er een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu, in de Tijd dat de Vrouwelijke Goddelijke Moeder Energie weer volop binnenstroomt, weer tot extra leven komt.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën naar jouw Aardester chakra, want er zijn maar heel weinig kristallen toe in staat, want Wit Seleniet kan. Zij sluist, geleidt én vormt alles wat de Allerhoogste Moeder Energieën vanaf de Allerhoogste Chakra ontvangt door tot je Allerdiepst liggende Aardesterchakra.

Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen. Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving en heelt fysiek pijnen in de ruggengraat, geeft rust bij epilepsie en remt het effect van vrije radicalen af bij borstvoeding.

  • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
  • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
  • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

In deze Categorie staan alleen geopende, gecodeerde, geactiveerde en GEWIJDE seleniet-glas-achtige, door Moeder Maria en de Aartsengelen, te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder. Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor onderstaande kristallen, maar voor al mijn kristallen.
Ook al jouw Kristallen kan ik op LeMUriaanse wijze her-openen en verhogen in trilling. Dit doe ik tijdens het geven van Healingen in de Sterrenpoort, maar doe ik ook geregeld op Afstand. Wil jij jou Kristallen laten ontdoen van ongunstige tegenwerkende krachten om vervolgens hun oude Meesterlijke Helende LeMUria vermogens, die er in besloten liggen, terug te krijgen? 

Bestel ook de OntwakingsMP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren van Kristallen Schedels, Draken, Dolfijnen, Engelen etc.

2 op voorraad

Beschrijving

 Hart

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen en gaan verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en zich zal gaan verspreiden via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordend LeMUria-veld jouw LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 85 g
Afmetingen 5.5 × 2.5 × 5.5 cm

Andere suggesties…