Zwart Toermalijn Alien Skull 8 – Beschermt ook tegen de Energieën van Zonnepaneel Omvormers

44.00

Gewicht: 63 gram  –  Afmeting: 4 x 3 x 4 cm (lxbrxh) 

Werkt extra in op het basis chakra (1e)
Reinigt continue de Aura en alle Chakra’s!

Maria Magdalena en Zwarte Madonna worden beschouwd zal een en dezelfde Moedergodin. Haar afbeelding zie je voornamelijk in kerken in de meer zuidelijke landen. Deze LeMUria Moeder Alien Skull is daarom geliefd waar extra liefde en bescherming nodig is. Zij eert iedere lichtwerker om haar/zijn doorzettingsvermogen. Weet dat ook Moeder Maria of Maria Magdalena in hun levens veel tegenstand hebben moeten opruimen en min of meer door velen in hun omgeving verguisd werden. Door deze skull te beschouwen als een kleine Traveler Skull en haar mee te nemen waar je ook maar naar toe gaat, zal zij een Licht Kordon van Holy Spirit LIcht om en door je aura weven om tegenkrachten als angst en aan spanning  gerelateerde stress te neutraliseren en weg te nemen.

LET OP: door WIFI en ook als je over zonnepanelen beschikt, is zij bijzonder geschikt om dicht in je buurt te houden, want de omvormers zijn mirakels vervelende binnendringers in een lichtgevoelige ziel op Moeder Aarde.

Zwarte Toermalijn beschermt tegen negatieve energie
Beschermt tegen aanhechtingen van entiteiten.

Een uitstekende Skull in geval van stress, opwinding, emoties en angstig aanvoelende situaties. Zij zal je overal tegen in bescherming nemen en spanning van je afvoeren.

Leg ter bescherming deze skull of een ruwe losse zwarte Toermalijn op je bureau, tussen jou en je pc, want ze neutraliseert elektromagnetische straling en buigt deze om tot positieve rustgevende kwaliteiten in de werkruimte.

Toermalijn brengt lichaam en geest tot rust. Ontspant, geeft zelfvertrouwen en vermindert angst en verdriet.

Transformeert negatieve gedachten in positieve.

Toermalijn heeft een sterke kracht tegen het aannemen van een slachtofferrol.

Lees ook mijn uitgebreide artikel over LeMUriaans Zwarte: Onyx , Toermalijn, Obsidiaan: LeMUriaanse Zwarte Onyx

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Afmetingen 2-3 × 2-3 × 1-2 cm